icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 12 oktober 2018

Werkzaamheden herfstperiode Nieuw Kijkduin

Nieuw Kijkduin

2018_12.jpg

In deze update leest u welke activiteiten er de afgelopen weken zijn afgerond en welke werkzaamheden er de komende periode plaatsvinden op de bouwplaats van het project Nieuw Kijkduin aan het Deltaplein. Zo zijn de funderingswerkzaamheden voltooid en heeft ook de eerste stort van de begane grondvloer plaatsgevonden.

Funderingswerkzaamheden

De afgelopen periode stond in het teken van de funderingswerkzaamheden. Inmiddels zijn alle poeren aangebracht en is deze fase afgerond. Ook de laatste kelderwanden en kolommen tot de begane grond zijn geplaatst.

Opgaand werk

In de laatste week van september heeft de eerste stort van de begane grondvloer plaatsgevonden. De komende periode wordt de begane grondvloer verder afgewerkt en wordt er een start gemaakt met de betonwanden en kolommen vanaf de begane grond.

Omgevingsbijeenkomst

Op donderdag 11 oktober vond er een omgevingsbijeenkomst plaatst. De door ons gegeven presentatie kunt u hier downloaden.

Blijf op de hoogte!

Ontvang het laatste nieuws over dit project