Zoeken
3094_kijkduin_ext_h3_strand_01.jpg

Nieuw Kijkduin

266 appartementen

Direct aan de Kijkduinse boulevard realiseert Boele & van Eesteren ‘Nieuw Kijkduin’. In totaal worden er 266 appartementen en ruim 17.000 m2 aan commerciële ruimten gerealiseerd. Het plan, dat in opdracht van ontwikkelaar FRED Developers wordt uitgevoerd, bestaat uit een combinatie van koop- en huurappartementen. De verdiepte stallingsgarage wordt voorzien van individuele bergingen voor de bewoners van Nieuw Kijkduin.

Gefaseerde bouw

De realisatie van de 7 gebouwen wordt gefaseerd uitgevoerd. De bouw van gebouwen Poniente, Vendaval en Gregale is in 2018 gestart en in juni 2020 zijn gebouwen Poniente en Vendaval opgeleverd. De werkzaamheden aan gebouw Gregale zijn eind 2020 afgerond. De werkzaamheden ten behoeve van de laatste 4 gebouwen (Tramontana, Levanter, Lombarde en Sirocco) zijn eind 2020 gestart. De gebouwen worden in 2024 opgeleverd. 

3094_kijkduin_ext_h3_strand_01.jpg
2782_kijkduin_ext_kijkduin_vv_a4_01 (2).jpg

Duurzaam & natuur

Het beste van Kijkduin blijft bewaard. Het blijft een fijne familiebadplaats met rust, natuur en breed strand met volop recreatie- en sportmogelijkheden. Bij de herontwikkeling van de badplaats ligt de focus op duurzaamheid. Zo wordt het nieuwe Kijkduin volledig gasvrij opgeleverd en worden zowel de appartementen als de commerciële ruimtes voorzien van zonnepanelen. De commerciële ruimten worden uitgerust met groene ‘mos-sedum’ daken, wat bijdraagt aan de waterbuffer van het geheel, de zuivering van de lucht en gaat de opwarming van het dak tegen.

Op de hoogte blijven van project updates? Ontvang onze nieuws alerts in je mailbox!