Zoeken
3094_kijkduin_ext_h3_strand_01.jpg

Nieuw Kijkduin

266 appartementen

Direct aan de Kijkduinse boulevard heeft Boele & van Eesteren ‘Nieuw Kijkduin’ gerealiseerd. In totaal zijn er 266 appartementen en ruim 17.000 m² aan commerciële ruimten gerealiseerd. Het plan, dat in opdracht van ontwikkelaar FRED Developers is uitgevoerd, bestaat uit een combinatie van koop- en huurappartementen. De verdiepte stallingsgarage is voorzien van individuele bergingen voor de bewoners van Nieuw Kijkduin.

Gefaseerde bouw

De realisatie van de 7 gebouwen is gefaseerd uitgevoerd. De bouw van gebouwen Poniente, Vendaval en Gregale is in 2018 gestart en in juni 2020 zijn gebouwen Poniente en Vendaval opgeleverd. De werkzaamheden aan gebouw Gregale zijn eind 2020 afgerond. De werkzaamheden ten behoeve van de laatste 4 gebouwen (Tramontana, Levanter, Lombarde en Sirocco) zijn eind 2020 gestart. De gebouwen zijn in het tweede kwartaal van 2024 opgeleverd.

3094_kijkduin_ext_h3_strand_01.jpg
2782_kijkduin_ext_kijkduin_vv_a4_01 (2).jpg

Duurzaam & natuur

Het beste van Kijkduin is bewaard gebleven. Het is een fijne familiebadplaats gebleven met rust, natuur en een breed strand met volop recreatie- en sportmogelijkheden. Bij de herontwikkeling van de badplaats heeft de focus op duurzaamheid gelegen. Zo is het nieuwe Kijkduin volledig gasvrij opgeleverd en zijn zowel de appartementen als de commerciële ruimtes voorzien van zonnepanelen. De commerciële ruimten zijn uitgerust met groene ‘mos-sedum’ daken, wat bijdraagt aan de waterbuffer van het geheel, de zuivering van de lucht en gaat de opwarming van het dak tegen.

Op de hoogte blijven van project updates? Ontvang onze nieuws alerts in je mailbox!