Zoeken
2043485.jpg

Diverse doelgroepen

Wij bouwen woningen voor beleggers, corporaties, zorginstellingen en particulieren. Verschillende doelgroepen met heel verschillenden wensen en eisen. Een wens hebben ze gemeen: een courante, mooie en comfortabele woning en een makkelijk en overzichtelijk (bouw) proces.

MorgenWonen

De woonvariaties van VolkerWessels
Omdat iedere opdracht om een andere aanvliegroute vraagt, maken we voor het realiseren van grondgebonden woningen en kleinschalige appartementencomplexen tot 6 lagen gebruik van de woonvariaties van MorgenWonen. Met deze woonvariaties ontwikkeld door VolkerWessels, spelen we optimaal in op de wensen en behoeften van u als opdrachtgever en de nieuwe en toekomstige bewoners. Binnen MorgenWonen werken we zowel met volledig industrieel gerealiseerde woningen, met conceptwoningen die meer ruimte bieden voor flexibiliteit en met volledig op maat gemaakte woningen. Zowel in beton als in hout.  Binnen een planontwikkeling kunnen meerdere woonvarianten voorkomen, waardoor u verschillende doelgroepen optimaal bedient.

Lees meer over MorgenWonen
1602113.jpg

Julia's Morgen - Wateringen

12 woningen

MorgenWonen 100% uit de fabriek

Deze kwaliteitswoningen worden zoveel mogelijk in optimale condities in de VolkerWessels fabrieken voorbereid. De woningen hebben standaard plattegronden maar binnen deze standaard hebben huurders of kopers de mogelijkheid om uit bepaalde opties te kiezen. Ze zijn standaard nul-op-de-meter en wekken meer energie op dan ze verbruiken. Wat het uiterlijk van de woningen betreft zijn er vele mogelijkheden en stijlen beschikbaar. Deze manier van bouwen is ook geschikt voor appartementen tot 6 verdiepingen. Door de hoge mate van standaardisering zijn de woningen snel leverbaar. We doen dit al sinds 2014. In Nederland zijn we de eerste die woningen en appartementen op deze wijze 100% in eigen beheer produceren. MorgenWonen staat daarmee garant voor de hoogste kwaliteit van industriële bouw. Zodra de woningen geheel of gedeeltelijk op de bouw arriveren, worden ze vervolgens in een aantal weken verder afgewerkt waarna ze sleutelklaar opgeleverd kunnen worden.

1968597.jpg

Park Harga - Schiedam

41 appartementen en 114 eengezinswoningen

MorgenWonen Plus

Als het bestemmingsplan of de uitvraag maatwerk nodig heeft, biedt het MorgenWonen Plus concept meer ontwerpvrijheid. Denk hierbij aan de indeling, afwerking, duurzaamheidsmogelijkheden en stedenbouwkundige wensen en eisen. Wat in de fabriek gefabriceerd kan worden, gebeurt daar, alles wat maatwerk is, gebeurt op locatie. MorgenWonen Plus is geschikt voor appartementen en grondgebonden woningen.

van Oostsanenkade Alkmaar (c) Kees Hummel Fotografie (2).jpg

van Oostsanenkade - Alkmaar

38 modulaire appartementen

MorgenWonen Hout

Met MorgenWonen Hout stimuleren we om meer te bouwen in hout, want de voordelen van hout zijn eindeloos. Hout ademt, leeft, voelt warm aan en geeft daardoor ongekend wooncomfort. En hout is het enige bouwmateriaal dat groeit en CO2 uit de lucht haalt. Daarom bouwt VolkerWessels met MorgenWonen Hout de meest duurzame houten appartementen en woningen van Nederland. Ook deze woningen worden in de fabriek gefabriceerd. In de vervolgstappen worden de voorzieningen, zoals elektra, installaties, vloerlagen en binnendeuren, ingebouwd én worden de woningen voorzien van dakbedekking. We maken gebruik van hout uit duurzaam beheerde productie en compenseren wat we gebruiken voor de bouw. Zo houden we het systeem in balans. De woningen zijn volledig circulair, demontabel en herbruikbaar. Een flexibele oplossing voor huidige en toekomstige woonbehoeftes.

 • Ja_10.jpg
  Project

  De Bres

  90 appartementen
  Leidschendam
 • 22092cam002.jpg
  Project

  BLEI Leiden

  128 appartementen, parkeergarage en commerciële plint
  Leiden
 • Geelvinck impressie
  Project

  De Geelvinck

  28 duurzame eengezinswoningen en 44 moderne appartementen
  Heemskerk

Gerelateerd nieuws

Meer nieuws