Zoeken
Boele en van Eesteren sept 22 MM 0701.jpg

Wie anders kijkt ziet meer

Het is onze drive om onze opdrachtgevers en onszelf positief te verbazen en het hoogst haalbare te leveren. Of dit nu gaat over kwaliteit, snelheid, een duurzaamheidslabel of de beste materialen. Daarom zijn we goed in anders kijken.

Partnerschap met wederzijdse inspiratie

Wij willen de beste partner zijn die u zich kunt wensen voor de ontwikkeling, bouw, renovatie of het onderhoud van uw project. Dat is nogal een ambitie en daar zetten wij ons dan ook dag in dag uit voor in. Om dit te bereiken veranderen we een complex traject in een helder proces. En zoeken we bij iedere opdracht naar inventieve oplossingen om nog slimmer, beter of sneller te werken. Partnerschap betekent wat ons betreft open communiceren. Met heldere budgetten en begrotingen. Met wederzijdse inspiratie. Samen een doel verwezenlijken geeft energie. Wij streven naar een optimale flow en doen er alles aan om die tijdens de samenwerking in stand te houden.

BvE_Ajay.jpg

Hartstocht

Bij Boele & van Eesteren spelen we iedere dag topsport om al onze projecten te realiseren. Dat kan niet zonder passie voor ons vak. Passie die ertoe leidt dat een uitdaging ons niet groot genoeg kan zijn of we lossen hem op. Linksom of rechtsom.

De ervaring is gegroeid het plezier is gebleven
Deze passie en ervaring heeft generaties lang geleid tot efficiënte en effectieve werkmethodes. En tot het verlangen om ons iedere dag verder te ontwikkelen. Door op de hoogte te blijven van nieuwe werkvormen en materialen. Door het contact met onze opdrachtgevers en de maatschappij. Maar eigenlijk kun je passie niet met woorden uitleggen. We laten het u daarom heel graag zelf ervaren.

Bergpolder flat

Bergpolderflat Rotterdam

de realisatie van de eerste volledige gallerijflat ter wereld in 1934

Onze historie

Niet de minste bouwwerken passeren in onze historie de revue. Boele & van Eesteren heeft een flinke steen bijgedragen aan de groei en opbouw van Nederland. Daarom hierbij een tijdlijn en korte terugblik van 125 jaar passie voor ons vak. 125 jaar waarin er zoveel verhalen te vertellen zijn, dat het moeilijk was een kleine selectie te maken. Met de uitgelichte projecten willen we een tijdbeeld schetsen. Van de focus op groei en vooruitgang naar een focus op slim en toekomstbestendig. Een ontwikkeling die we naar de toekomst toe verder doorzetten.

125 jaar ruimte voor verhalen