Zoeken
3094_kijkduin_ext_h3_strand_01.jpg

Fase 2

Nieuw Kijkduin – Fase 2 omvat de realisatie van 154 koopappartementen, 6.700 m2 commerciële ruimte met retail en horeca en parkeergelegenheid verdeeld over 4 gebouwen; Tramontana, Levanter, Lombarde en Sirocco.

2871_kijkduin_ext_f1_dag_01.jpg

Aan de boulevard

Lombarde, Levanter en Tramontana liggen direct aan de boulevard en hebben vrij zicht op de zee. Sirocco is gelegen aan de Deltapromenade. In gebouw Tramontana, naar ontwerp van TconcepT worden 44 appartementen met oppervlaktes tussen 90 en 160m2 gerealiseerd, allen voorzien van een ruime buitenruimte. Levanter omvat 32 appartementen (waarvan 7 penthouses). Het gebouw, ontworpen door Van Egmond architecten wordt gekenmerkt door ronde vormen die terugkomen in de balkons en in de afronding van de hoeken van het gebouw ter plaatse van de penthouses. Lombarde, ontworpen door ZZDP architecten, heeft met maar liefst 14 verschillende types appartementen een grote verscheidenheid. De 33 appartementen variëren in woonoppervlakte tussen de 66 en 166m2. Daarnaast worden er 5 penthouses in dit gebouw gerealiseerd. Sirocco is ontworpen door ZZDP architecten en omvat 40 appartementen (waarvan 4 penthouses). Het appartementenblok staat op een sokkel, de begane grond van het gebouw, waar ruimte is voor horeca en winkels. Op het dak van deze commerciële ruimte wordt een daktuin gerealiseerd.

De werkzaamheden ten behoeve van Nieuw Kijkduin – Fase 2 zijn eind 2020 gestart met het inrichten van het bouwterrein en het aanbrengen van de grondkerende wand. Aansluitend is begin 2021 de sloop van het voormalige winkelcentrum gestart.

Op de hoogte blijven van project updates? Ontvang onze nieuws alerts in je mailbox!