Zoeken
Boele en van Eesteren Gouda MM 5736.jpg

Wie anders kijkt ziet meer

De Geelvinck impressie

Wie het maximale uit zichzelf en de ander haalt, verlegt grenzen

Boele en van Eesteren sept 22 MM 3493.jpg

Wie weet waar zijn kracht ligt, bereikt zijn doel

Bijzondere verbindingen

Wij zoeken de uitdaging in bijna alles wat we doen. Of het nu gaat om complexe werken, binnenstedelijke herontwikkelingen, woningbouw of renovaties. Dit maakt dat we anders naar een opgave kijken waardoor we meer mogelijkheden zien. En daar plukken onze opdrachtgevers de vruchten van!

Onze expertises

Woningbouw

Mensen een thuis bieden in een woning die snel, duurzaam en met een duidelijk stappenplan tot stand komt is onze uitdaging. We blijven daarbij zoeken naar het meest optimale proces.

Utiliteitsbouw

Complexiteit reduceren is ons op het lijf geschreven. Wij gaan geen uitdaging uit de weg en zijn trots op de projecten die we voor onze opdrachtgevers mogen realiseren.

MorgenWonen

De woonvariaties van VolkerWessels. Onze uitdaging? Betaalbare, kwaliteitsvolle, comfortabele én duurzame woningen realiseren.

125 jaar ruimte voor verhalen_ thumbnail valley Bekijk video

125 jaar ruimte voor verhalen

125 jaar terugkijken en de balans opmaken, levert veel verhalen op. In deze verhalen ligt onze kracht besloten en die gebruiken we graag om te kiezen waar we nu en in het toekomstige speelveld willen staan. We staan in de markt bekend om het realiseren van grote en complexe werken. Maar dat is de helft van het verhaal. Want met dezelfde ‘Boele mentaliteit’ realiseren we ook veel woningbouw en kleinere werken. Het mooie van goed zijn in complex, is dat je deze kennis en expertise overal kunt gebruiken. Wie anders durft te kijken, ziet nu eenmaal meer. Benieuwd wat we zoal doen? Je ziet het in onze nieuwe film!

bouwfoto de kolk westergouwe

De Kolk - Westergouwe

Gebruik van prefabelementen bij MorgenWonen Plus

Thema:

MorgenWonen

Bij veel van onze woningbouwprojecten maken we gebruik van het MorgenWonen concept van VolkerWessels. Niet voor niets is er al jaren binnen dit concept geïnvesteerd in het omzetten van complexe ontwikkel- en bouwtrajecten naar een helder proces. Door standaardisatie met ruimte voor variatie, bereiken we een versnelling op alle fronten. Wat soms zelfs betekent dat we een woning per dag realiseren.

Lees meer

Overige thema's

 • Duurzaamheid

  Het is onze ambitie om de samenleving duurzaam te ontwikkelen en zodanig te bouwen, dat mensen er gezond en gelukkig kunnen wonen, werken en leven. 

  lees meer
  Valley_duurzaam beplanting
 • Veiligheid

  “We werken veilig of we werken niet" is het fundament van onze bedrijfscultuur. In de hectiek van de bouw, waar elke dag nieuwe uitdagingen brengt, heeft de veiligheid van onze medewerkers, partners en onderaannemers onze hoogste prioriteit.

  lees meer
  BvE_JBO1.jpg
 • Digitalisatie

  Wij zien digitalisatie als een belangrijk instrument om onze processen sterk te verbeteren en innovaties te ontwikkelen.

  lees meer
  Boele en van Eesteren sept 22 MM 3399.jpg
Anne van der Sluis en Robert van Alphen, van Rossum Raadgevende Ingenieurs

In samenwerking

Anne van der Sluis(r) en Robert van Alphen(l) zwaaien de scepter bij Van Rossum Raadgevende Ingenieurs. De samenwerking met Boele bestaat al lang en wordt in de loop van de tijd alleen maar hechter. Een partnerschap waarin beide partijen weten wat ze aan elkaar hebben. En dat is nodig, zeker als je wilt realiseren wat wij regelmatig met elkaar van de grond krijgen.

Werken bij 

Wil jij onze collega worden? Bekijk dan onze openstaande vacatures en solliciteer direct! We zien je graag bij ons op kantoor of op een van onze projecten. 

Bekijk onze vacatures

Blijf op de hoogte

17_s3_cam001 JSR.jpg
Project

Wonderwoods

Huur- en koopwoningen, kantoren, retail, horeca, educatie, cultuur en een semipublieke daktuin
Utrecht
Crossroads_overview zuid_2_Cropped©WAX.jpg
Project

Crossroads

239 huurappartementen en 132 studentenwoningen
Amsterdam