Zoeken
Sonate

Sonate

268 en 188 twee-, drie- en vierkamerappartementen

In het najaar van 2019 is Boele & van Eesteren gestart met de bouw van woontorens Adagio en Bolero. De torens maken deel uit van het project Sonate in het Spuikwartier, hartje Den Haag, op de plek waar eerder de ministeries van Justitie en Binnenlandse Zaken gevestigd waren.

Sonate

Adagio

Adagio heeft een omvang van 1.215m2 BVO commerciële ruimte en 23.700 m2 wonen, waarin 268 twee-, drie- en vierkamerappartementen zijn gerealiseerd. Adagio isbovenop de bestaande parkeergarage van het voormalige gebouw van de ministeries van Justitie en Binnenlandse zaken gerealiseerd, wat de fundering van het gebouw zeer complex maakt. Het project is begin september 2023 opgeleverd.  

Sonate

Bolero

Bolero is met 18.210 m2 BVO wonen en 285 m2 BVO commerciële ruimte wat kleiner qua omvang en biedt plaats aan 188 twee-, drie- en vierkamerappartementen. De werkzaamheden voor Bolero zijn begin 2020 gestart en in september 2022 afgerond. 

Sonate Spuikwartier

Het project Sonate spuikwartier is geïnitieerd door het samenwerkingsverband Sonate Spuikwartier c.v., bestaande uit DW Property (voorheen Reggeborgh Vastgoed), VolkerWessels en Delta Development Group. In deze eerste fase van het project worden twee woontorens ontwikkelt en gerealiseerd. In een later stadium wordt het plan voor een derde woontoren, Cantate, verder uitgewerkt.

Op de hoogte blijven van project updates? Ontvang onze nieuws alerts in je mailbox!