Zoeken
15143086.jpg

Maintain

Het maintain- c.q. onderhoudscontract omvat het onderhoud van de locatie Leyweg voor de komende twintig jaar en is onderdeel van het DBM-contract dat het HagaZiekenhuis met VolkerWesselsHaga sloot.

Onderhoudsmedewerkers aangestuurd door VolkerWesselsHaga

Het onderhoudscontract trad officieel per 1 januari 2014  in werking. Het jaar ervoor gold als een inspectiejaar, waarin de nulstatus moest worden bepaald van hetgeen in onderhoud kwam van VolkerWesselsHaga. Vanaf 2014 nam VolkerWesselsHaga de aansturing van elf onderhoudsmedewerkers van het ziekenhuis over.

1501303.jpg
1501383.jpg

Preventief onderhoud

Het onderhoudsbeleid spitst zich toe op preventief onderhoud van het ziekenhuisapparaat aan de Leyweg. Daarnaast voert VolkerWesselsHaga reparaties en aanpassingen uit. Gedurende de onderhoudsperiode doet VolkerWesselsHaga verbetervoorstellen ter verhoging van de efficency van het onderhoud.

Prestatiecontract

Vanaf 1 januari 2015 geldt een prestatiecontract op responsetijden, hersteltijden en conditiestatus met overeengekomen service level agreements (SLA's). Daarin liggen de gewenste prestatie-eisen van het HagaZiekenhuis vast.

Op de hoogte blijven van project updates? Ontvang onze nieuws alerts in je mailbox!