Zoeken
Header coorporaties

Bouwstroom

Ons snelle en betaalbare full service concept

Snel, betaalbaar en van hoge kwaliteit. Met onze conceptwoningen kunnen we adequaat inspelen op de grote behoefte aan nieuwe betaalbare woningen. Duurzame, aanpasbare wooneenheden voor iedere doelgroep, die bijdragen aan de levenskwaliteit van mensen. Al ruim 15 jaar lang bouwen we conceptwoningen. In de stad en daar buiten. Onze sterke procesmatige aanpak en ervaring met conceptueel bouwen maakt ons dé specialist. Een decennium leerervaring heeft geleid tot de beste combinatie van creativiteit en expertise.

Waelpolder render

Ons concept

Ons concept bevat een rijk palet aan ontwerp- en woonvariaties. Met een overzichtelijke routekaart geven we vorm aan de product- en procesontwikkeling en de informatievoorziening aan onze opdrachtgevers en bewoners. Zo kunnen we optimaal inspelen op de wensen van de woningcorporaties binnen Bouwstroom Haaglanden.

Meer informatie
 • Snel

  Onze aanpasbare conceptwoningen zijn tot in detail ontworpen en uitgedacht. Zeker 80% van het ontwerp en proces is gestandaardiseerd. Hierdoor hebben we veel van onze tijd beschikbaar voor locatiegebonden variaties en optimalisaties. Dit leidt tot een beheersbaar en snel ontwikkel- en bouwproces. 

  snel
 • Betaalbaar

  Betaalbaarheid nu en in de toekomst is wat ons betreft de kern van sociale woningbouw. Daarom zorgen we voor een betaalbaar appartementen in ontwerp, realisatie én in onderhoud. Dat is fijn voor u, en uw huurders!

  betaalbaar
 • Kwaliteit

  Levenskwaliteit staat bij ons voorop. We bouwen duurzame, betaalbare woningen op de juiste plek. Zo bieden we bewoners een gezonde, veilige en comfortabele leefomgeving. Doordat de productie van de conceptappartementen grotendeels onder gecontroleerde omstandigheden in de fabriek plaats vindt, kunnen wij hoogwaardige kwaliteit garanderen.

  kwaliteit
 • Full service concept

  Wij ontzorgen u als woningcorporatie door een complete service van advisering tot en met de uitvoering. Daarbij combineren we onderhouds- en vervangingsmomenten met verduurzamingsmaatregelen en nemen we trends en innovaties mee in ons advies.

  full service concept

Bouwstroom Haaglanden

De druk op de woningmarkt is enorm. Zeker in de regio Haaglanden is het voor woningzoekenden moeilijker dan ooit om een passend en betaalbaar huis te vinden. Woningcorporaties in de regio Haaglanden vinden het noodzakelijk dat in hoog tempo nieuwe, betaalbare woningen worden bijgebouwd, op de juiste plek en klaar voor de toekomst. Maar deze corporaties laten het niet bij ambities. Zij slaan de handen ineen om gezamenlijk 2.000 conceptwoningen in te kopen. Dat doen zij door samenwerking in de Bouwstroom Haaglanden. Het concept van Boele & van Eesteren is door de Sociale Verhuurders Haaglanden geselecteerd voor de appartementen uit Bouwstroom Haaglanden.

Welke woningcorporaties zijn verbonden aan Bouwstroom Haaglanden?

Arcade, De Goede Woning, Haag Wonen, Rijswijk Wonen, Rondom Wonen, Staedion, Vidomes, Wassenaarsche Bouwstichting, Wonen Midden-Delfland, Wonen Wateringen, Woonbron en WoonInvest.

Op de hoogte blijven van project updates? Ontvang onze nieuws alerts in je mailbox!