Zoeken
1730151.jpg

de Trip

255 huurappartementen

Middenin de wijk Rotsoord in Utrecht startte Boele & van Eesteren als onderdeel van COM4Trip in oktober 2014 met de realisatie van het project de Trip. Een krappe twee jaar later werd de oplevering behaald. 

Kade, Helling en Briljant

In opdracht van Jebber heeft het consortium de drie gebouwen ('de Kade', 'de Helling' en 'de Briljant') met in totaal 255 huurappartementen voor starters, bedrijfsruimte voor creatieve ondernemers en horecaruimte gerealiseerd. Ook waren we verantwoordelijk voor de realisatie van de bijbehorende parkeervoorzieningen en de terreininrichting.

Sfeer: Grootstedelijk en creatief

Door de combinatie van startersappartementen en creatieve bedrijvigheid ademt het project een mix van grootstedelijkheid (formele sfeer) en creatieve hotspot (informele sfeer). De Trip sluit hiermee goed aan op de ambities van de gemeente Utrecht als stad van Kennis en Cultuur.

De commerciële ruimtes zijn per fase opgeleverd, waardoor verschillende bedrijven en horecagelegenheden geleidelijk hun intrek hebben genomen in een van de gebouwen. Opdrachtgever Jebber heeft zich gevestigd in gebouw Helling. De huurders van de startersappartementen konden in december 2016 hun nieuwe  woning betrekken.

Duurzaam, langdurig samenwerkingsverband

COM4Trip is naast de realisatie ook verantwoordelijk voor de combinatie van 20 jaar onderhoud van het project en de levering en exploitatie van een duurzaam warmteconcept; installatie voor warmte-koudeopslag (WKO) aangevuld met een zonne-energiesysteem. COM4Trip bestaat naast Boele & van Eesteren uit Klimaatgarant, Giesbers & van der Graaf en VolkerWessels Vastgoedbeheer.

Op de hoogte blijven van project updates? Ontvang onze nieuws alerts in je mailbox!