Zoeken
27-21-11-04 3.jpg

Film

Tijdens de bouw van Valley Amsterdam worden zogeheten timelapse films gemonteerd. Hierin kunt u het verloop van de bouwwerkzaamheden zien. Deze periodieke films worden op deze pagina gepubliceerd.

Valley Amsterdam: Topsport!

Op maandag 15 november 2021 leverde bouwcombinatie Valley Amsterdam (Boele & van Eesteren | G&S Bouw) met trots het unieke Valley op aan opdrachtgever EDGE Technologies en eigenaar RJB Group of Companies. Hiermee werd na ruim vier jaar de complexe en uitdagende bouwperiode afgerond.

Episode 4: april - augustus 2020 'the Specials'

De bouw van Valley zit vol uitdagingen. Een van deze uitdagingen zijn de ‘specials’; stalen constructies die aan de betonconstructie worden gehangen. Op een aantal plekken kraagt Valley Amsterdam dermate ver uit dat het niet in beton kan worden gerealiseerd. Om deze reden worden de specials, soms tot een vloeroppervlakte van wel 50m2, van staal vervaardigd.

Episode 3: Timelapse t/m april 2020 

Op de bouwplaats van Valley gaat de uitvoering ook in deze uitzonderlijke periode ‘gewoon’ door. De afgelopen tijd stond in het teken van de ruwbouw van het plintgebouw en de eerste lagen van de woontorens. Momenteel wordt er hard doorgewerkt aan de ruwbouw van de woontorens, het plaatsen van de gevelpuien en is de afbouw van de kantoren en de appartementen gestart!

Episode 2: Timelapse t/m Q3 2019

Valley krijgt een totale oppervlakte van circa 75.000 m2 waarin wonen, werken en recreëren samen komt. In de afgelopen periode is de bouw van de kelder en de parkeergarages constructief afgerond en momenteel is de ruwbouw van het plintgebouw in volle gang!

Episode 1: Timelapse 2018

Benieuwd naar het werk dat afgelopen jaar is verzet op de bouwplaats van Valley Amsterdam? Je ziet het versneld in deze film. 

Op de hoogte blijven van project updates? Ontvang onze nieuws alerts in je mailbox!