Zoeken
21_09_MST0205.jpg
15148308.jpg

Circulaire herhuisvesting Liander

Duiven

Duurzaam & efficiënt

Wij geloven dat wij met onze projecten bijdragen aan de levenskwaliteit van mensen. Door leefomgevingen te creëren waar alles aanwezig is en niets verloren gaat. Slim ontworpen leefomgevingen, die hun bewoners tijd besparen. Die verder gaan dan het faciliteren van woon- of werkgenot en zorgen voor sociale en technologisch hoogstaande wijken en buurten. De vraagstukken waar wij voor staan zijn divers en uitdagend. Want duurzaam gaat zowel over milieubesparingen op de korte termijn als op de leefbaarheid en levenskwaliteit van de bewoners op de lange termijn. Elke uitdaging die wij aangaan, draagt bij aan de kennis en ervaring die we meenemen naar toekomstige projecten. Wij zijn van nature leergierig en deze persoonlijke gedrevenheid biedt meerwaarde voor onze opdrachtgevers.

Wij realiseren ons dat een bouwproces afbreuk kan doen aan de levenskwaliteit in een omgeving. Daarom besteden we veel aandacht aan onze bouwplaats om de beleving van omwonenden rondom het bouwproces positief te houden. Als mede-initiatiefnemer van Bewuste Bouwers werken wij op elke bouwplaats volgens de richtlijnen van deze stichting. Hiermee zorgen we voor schone, verzorgde, milieubewuste bouwplaatsen van waaruit proactief met de omgeving gecommuniceerd wordt. Uiteraard voldoet Boele & van Eesteren aan alle gangbare bedrijfscertificeringen zoals ISO 14001, FSC® en PEFC™, CO2-prestatieladder en Bewuste Bouwers.

 • Afvalmanagement

  Grondstoffen op de aarde zijn eindig. Daarom besteden we veel aandacht aan de materialen die we gebruiken én kunnen hergebruiken. Aan de voorkant van het bouwproces zetten we in op circulariteit. Helaas is het nog niet mogelijk te bouwen zonder afval. Vandaar dat we aan de achterkant inzetten op een hoogwaardig afvalmanagementplan.

  Lees verder
  110221 - 16.jpg
 • CO2-prestatieladder

  Wij vinden dat duurzame projecten gerealiseerd moeten worden door duurzame bedrijven. We maken stappen met bijvoorbeeld ons actieve energie- en grondstoffenbeheer, maar zien ook nog veel uitdagingen. We conformeren ons aan de VolkerWessels doelstelling van 70% CO2 reductie in 2030 ten opzichte van 2019. Transparantie over onze CO2-emissie en voortgang ten opzichte van deze doelstellingen is hier een belangrijk onderdeel van.

  Lees verder
  diagram 2023
 • Duurzame certificering

  Bouwprojecten worden steeds vaker gecertificeerd. Naast het bewijs dat aan een bepaalde mate van duurzaamheid wordt voldaan, wordt ook de kwaliteit geborgd. Het proces naar een duurzame certificering vraagt de juiste aandacht. Bij Boele & van Eesteren hebben we ruime ervaring met duurzame certificering, zowel op projectbasis als binnen onze bedrijfsvoering. Wij houden ons graag bezig met dergelijke vraagstukken. 

  Lees verder
  2287607.jpg
 • Ja_10.jpg
  Project

  De Bres

  90 appartementen
  Leidschendam
 • Geelvinck impressie
  Project

  De Geelvinck

  28 duurzame eengezinswoningen en 44 moderne appartementen
  Heemskerk
 • 17_s3_cam001 JSR.jpg
  Project

  Wonderwoods

  Huur- en koopwoningen, kantoren, retail, horeca, educatie, cultuur en een semipublieke daktuin
  Utrecht