Zoeken
BvE_JRK2.jpg

Typisch Boele

‘Dat is typisch Boele’ is een uitspraak die u zomaar kunt horen van onze medewerkers als het gaat over onze manier van werken en het zoeken naar betere, snellere en mooiere oplossingen.

Boele en van Eesteren Gouda MM 5834.jpg

Wie anders kijkt ziet meer

Het is onze drive om onze opdrachtgevers en onszelf positief te verbazen en het hoogst haalbare te leveren. Of dit nu gaat over kwaliteit, snelheid, een duurzaamheidslabel of de beste materialen. Daarom zijn we goed in anders kijken.

Lees meer
Westergouwe de kolk

Conceptueel bouwen

Bij Boele investeren wij veel in conceptueel bouwen: het omzetten van complexe ontwikkel- en bouwtrajecten naar een helder proces. Door standaardisatie met ruimte voor variatie, bereiken we een versnelling op alle fronten. 

Lees meer
Anne van der Sluis en Robert van Alphen, van Rossum Raadgevende Ingenieurs

Samenwerken

Boele staat in de markt bekend om het realiseren van grote en complexe projecten. Maar dat is de helft van het verhaal. Want met dezelfde ‘Boele mentaliteit’ realiseren we ook veel woningbouw en kleinere werken. De overeenkomst tussen al onze verschillende projecten? Bouwen doe je samen. Alles draait om een goede communicatie en intensieve en transparante samenwerking met opdrachtgever, leveranciers, partners, de gemeentelijke instellingen en collega’s. 

Lees meer
Pand VolkerWessels

VolkerWessels

Naast onze eigen kennis en ervaring hebben we als onderdeel van VolkerWessels toegang tot een haast onuitputtelijke bron van know how die binnen het concern aanwezig is.

Lees meer
Boele en van Eesteren sept 22 MM 3487.jpg

Carrière

Boele & van Eesteren staat in de markt bekend als een ‘powerhouse’ waar we complexe en minder complexe werken met dezelfde mindset aanvliegen. Deze lerende en nieuwsgierige houding leidt steeds tot nieuwe inzichten, die we weer gebruiken voor een volgend project.

Lees meer

Gedragscode

Aan het gedrag herken je de ware aard van een organisatie. Wij vinden het belangrijk om op een eerlijke, integere en respectvolle manier met onze opdrachtgevers en de wereld om te gaan.

Lees meer