Zoeken
Boele en van Eesteren sept 22 MM 1101 kopiëren.jpg

Samenwerken

Boele staat in de markt bekend om het realiseren van grote en complexe projecten. Maar dat is de helft van het verhaal. Want met dezelfde ‘Boele mentaliteit’ realiseren we ook veel woningbouw en kleinere werken. De overeenkomst tussen al onze verschillende projecten? Bouwen doe je samen. Alles draait om een goede communicatie en intensieve en transparante samenwerking met opdrachtgever, leveranciers, partners, de gemeentelijke instellingen en collega’s. We vertellen u graag meer over een aantal van onze bijzondere en langdurige samenwerkingen.

Anne van der Sluis en Robert van Alphen, van Rossum Raadgevende Ingenieurs

Anne van der Sluis(r) en Robert van Alphen(l)

Directeuren van Van Rossum Raadgevende Ingenieurs

Misschien zijn wij ook wel bouwers

Van Rossum Raadgevende Ingenieurs
Anne van der Sluis en Robert van Alphen zwaaien de scepter bij Van Rossum Raadgevende Ingenieurs. De samenwerking met Boele bestaat al lang en wordt in de loop van de tijd alleen maar hechter. Een partnerschap waarin beide partijen weten wat ze aan elkaar hebben. En dat is nodig, zeker als je wilt realiseren wat wij regelmatig met elkaar van de grond krijgen.

Lees het hele interview
samenwerking westo

Henri Kleijer

Directeur van Westo - Prefab Beton Systemen

De kracht van series

Westo
Waar ‘prefab’ lange tijd geassocieerd werd met saaie gevels en weinig creatieve vrijheid, zijn wij er al lange tijd van overtuigd dat deze manier van bouwen de toekomst heeft. Zeker omdat de ontwikkelingen in prefab niet stil hebben gestaan. We zijn dan ook blij dat we een van de beste prefableveranciers van Nederland in de VolkerWessels familie hebben. Zusterbedrijf ‘Westo’ wordt waar het even kan ingevlogen om ons te voorzien van advies. Het liefst zo vroeg mogelijk in het traject. 

Lees het hele interview
Roberto Meyer en Charlotte Griffioen

Roberto Meyer en Charlotte Griffioen

Founder en Principal Architect en Architect-Directeur van MVSA Architects

Vertrouwen in elkaars daadkracht en expertise

MVSA Architects
De relatie tussen MVSA Architects en Boele & van Eesteren gaat al zeker 20 jaar terug, naar de bouw van ING House op de Zuidas in Amsterdam. Dit project was de start van een succesvolle samenwerking die zich in de jaren erna nog verder verdiept heeft. Met verschillende gezichtsbepalende gebouwen en bijbehorende uitdagingen. Het geheim van dit succes: een gemeenschappelijke passie voor techniek en de wil om net die extra stap te zetten.

Lees het hele interview