Zoeken
Boele en van Eesteren sept 22 MM 3493.jpg

Carrière

Boele & van Eesteren staat in de markt bekend als een ‘powerhouse’ waar we complexe en minder complexe werken met dezelfde mindset aanvliegen. Deze lerende en nieuwsgierige houding leidt steeds tot nieuwe inzichten, die we weer gebruiken voor een volgend project.

BvE_SBL.jpg

Traineeprogramma

Ben jij een jonge instromer en voeg je graag jouw talent toe onze expertise? Schrijf je dan in voor ons traineeprogramma. Hiermee maak je in de breedte kennis met ons bedrijf. In circa anderhalf jaar loop je mee op verschillende afdelingen zoals BIM, Calculatie, Bedrijfsbureau, Uitvoering/Werkvoorbereiding, Projectmanagement en Vastgoedontwikkeling. Je krijgt een mentor toegewezen die je coacht en verder word je begeleid door onze ervaren medewerkers.

Tussentijdse evaluaties volgen je ontwikkeling op de voet en sturen deze bij waar nodig. Je ontwikkeling wordt ondersteund door een op maat gemaakt opleidingsplan met cursussen en trainingen van de VolkerWessels Academy. Aan het eind van het programma vervolg je je carrière binnen één van onze afdelingen in een functie die past bij jouw ambitie.

_MG_2486.jpg

Wij willen ons vak doorgeven en van jou leren

Om onze opdrachtgevers altijd met de juiste mensen van dienst te zijn, vinden we het belangrijk om ons vak door te geven en zelf te leren hoe de volgende generatie in de wereld staat. Daarom bieden we mogelijkheden tot vakinhoudelijke ontwikkeling binnen alle disciplines van onze organisatie. Wij vinden het natuurlijk prachtig als jij net zo gepassioneerd over het vak bent als wij. Ons werk heeft impact op de omgeving en levens van mensen. Het is mooi als je daar onderdeel van wilt zijn. Als je wilt leren om buiten de gebaande paden te zoeken naar oplossingen en mogelijkheden. Kortom als jij het in je hebt om anders te kijken en daardoor meer te zien!

Als gecertificeerd Erkend Leerbedrijf leiden we met leermeesters leerlingen op in de bouw. Dat doen we veelvuldig op leerlingbouwplaatsen die we gezamenlijk met Fundeon en andere partners realiseren. Studenten aan MBO, HBO en WO kunnen bij ons terecht voor een leerzame stage- of afstudeerplaats.

JongBoele groepsfoto

Jong Boele

JongBoele richt zich op alle werknemers van Boele & van Eesteren tot en met 35 jaar. Het doel is om de samenwerking en kennisdeling te versterken en de medewerkers een extra kans te bieden zich te ontwikkelen. Hiervoor worden activiteiten georganiseerd die zowel zorgen voor het uitbreiden van het netwerk en het opdoen van gerichte vakkennis als bijdragen aan persoonlijke ontwikkeling en het meedenken over de toekomst van Boele.

Beeldmerk VW.jpg

VolkerWessels Academy

Als onderdeel van VolkerWessels hebben onze medewerkers toegang tot de VolkerWessels Academy. De VolkerWessels Academy heeft een groot aanbod van opleidingen en trainingen, die door de Academy zelf of door gerenommeerde externe partijen uitgevoerd wordt. Zo kunnen wij ons continu blijven ontwikkelen met de laatste inzichten op het gebied van innovatie en zelfontwikkeling. Hierin zit de kracht van onze medewerkers.

Werken bij 

Wil jij onze collega worden? Bekijk dan onze openstaande vacatures en solliciteer direct! We zien je graag bij ons op kantoor of op een van onze projecten. 

Bekijk onze vacatures