Zoeken

Webcams

U kunt via een webcam live meekijken op een aantal van onze bouwplaatsen. Onderstaand een overzicht.

Webcambeeld Wonderwoods

Wonderwoods

In het Utrechtse stationsgebied realiseert Bouwcombinatie Wonderwoods (Boele & van Eesteren | Kondor Wessels Amsterdam) Wonderwoods. Wonderwoods omvat 2 spraakmakende torens die met elkaar verbonden worden door een ondergrondse 1-laagse parkeergarage. De torens met een oppervlakte van in totaal 81.000 m2 krijgen een divers programma met onder andere huur- en koopwoningen, kantoren, retail, horeca, educatie, cultuur en een semipublieke daktuin.

Bekijk webcam Wonderwoods
Webcambeeld Crossroads

Crossroads

Boele & van Eesteren is in november 2022 gestart met de bouw van Crossroads. Een project dat zich om het spoor bij Amsterdam Sloterdijk heen vouwt. Een woontoren van 90 meter hoog (blok 5) aan de ene zijde van het spoor. Aan de andere zijde een wooncomplex van 45 meter hoog (blok 10). De verbinding tussen de gebouwen zal gemaakt worden onder het spoor, genaamd de Hemboog, door.

Bekijk webcam Crossroads
webcambeeld De Geelvinck

De Geelvinck 

Boele & van Eesteren en Bébouw Midreth bundelen hun krachten voor het realiseren van De Geelvinck in Heemskerk. Deze ontwikkellocatie aan de Cornelis Geelvinckstraat wordt een woonomgeving met 28 duurzame eengezinswoningen en 44 moderne appartementen. In samenwerking met de gemeente Heemskerk en woningcorporatie Woonopmaat wordt hier een unieke plek gecreëerd waar comfortabel wonen en duurzaamheid hand in hand gaan.

Bekijk webcam De Geelvinck
Webcambeeld Park Meadows

Park Meadows

In opdracht van Breevast (Park North Development B.V.) realiseert Boele & van Eesteren het project Park Meadows. Gelegen aan de rand van het Beatrixpark en in het deelgebied van de Zuidas. Park Meadows zal plaats bieden aan 213 huur- en koopwoningen.

Bekijk webcam Park Meadows
BLEI webcambeeld

BLEI

Aan de Rooseveltstraat in Leiden realiseert Bouwcombinatie Boele & van Eesteren | du Prie bouw & ontwikkeling het project BLEI. Een appartementencomplex met 128 appartementen, een half verdiepte parkeergarage inclusief 2 lagen bergingen en een commerciële plint op de begane grond.

Bekijk webcam BLEI