Zoeken
2028729.jpg

Films

We maken u graag deelgenoot van onze manier van kijken naar projecten, concepten en oplossingen. Want wij leven in een wereld vol passie voor de bouw.

Samenwerking staat centraal - Westergouwe 

Als Boele & van Eesteren zijn we al meer dan een decennium aan Westergouwe en de betrokken partners VolkerWessels Vastgoed, Heijmans Vastgoed en de Gemeente Gouda verbonden. De ontwikkeling en bouw van het plangebied vindt gefaseerd plaats. . Inmiddels hebben we binnen Westergouwe al meer dan 250 woningen opgeleverd. Bij Boele & van Eesteren zijn we trots op deze langdurige samenwerkingen. 

Het Maasvenster - Lloyd Yard

Wij zijn trots op onze projecten die onze medewerkers en partners dagelijks uitvoeren. Bekijk hieronder de realisatie van het Maasvenster op de Lloydpier in Rotterdam.

Traineeship Boele

Binnen Boele hebben we al ruim 20 jaar een traineeprogramma voor jonge instromers. Onze trainees maken in de breedte kennis met ons bedrijf en doorlopen in circa anderhalf jaar een programma dat voert langs diverse afdelingen. Aan het einde van het programma vervolgen onze trainees hun carrière binnen één van onze afdelingen in een functie die past bij hun kennis, kunde en ambitie.

125 jaar ruimte voor verhalen

125 jaar terugkijken, levert veel verhalen op. In deze verhalen ligt onze kracht besloten en die gebruiken we om te kiezen waar we nu en in het toekomstige speelveld willen staan. We staan bekend om het realiseren van grote en complexe werken. Dat is maar de helft van het verhaal. Want met dezelfde ‘Boele mentaliteit’ realiseren we ook veel woningbouw en kleinere werken. Het mooie van goed zijn in complex, is dat je deze kennis en expertise overal kunt gebruiken. Wie anders durft te kijken, ziet nu eenmaal meer. 

Meelopen bij de Kolk - fase 2 Westergouwe

Jan-Hein Reefhuis, Directeur Productie bij Boele & van Eesteren, liep een dag mee met onze eigen ploeg op het project de Kolk. De perfecte manier om te ervaren hoe het er op onze bouwplaats aan toe gaat. Op het programma: vloerplaten leggen. Hard werken dus, maar gelukkig werd Jan-Hein opgenomen in een geweldig team: “Het is super om te zien hoe de jongens op elkaar zijn ingespeeld. Echt een geoliede machine.”

De ondergrondse puzzel van Adagio

In de binnenstad van Den Haag verrijzen twee woontorens binnen project Sonate; Adagio en Bolero. Adagio wordt bovenop de Turfmarktgarage gebouwd en dat had nogal wat voeten in de aarde. Want als er bovenop een (parkeer)kelder van 2 verdiepingen gesloopt en gebouwd wordt, krijg je te maken met de druk van grondwater. Deze ingewikkelde puzzel heeft geleid tot het toepassen van een unieke funderingstechniek.

Meer zien?

Alle films