Zoeken
2028729.jpg

Films

We maken u graag deelgenoot van onze manier van kijken naar projecten, concepten en oplossingen. Want wij leven in een wereld vol passie voor de bouw.

Maasvenster thumnail Bekijk video

Het Maasvenster - Lloyd Yard

Wij zijn trots op onze projecten die onze medewerkers en partners dagelijks uitvoeren. Bekijk hieronder de realisatie van het Maasvenster op de Lloydpier in Rotterdam.

traineefilm thumnail Bekijk video

Traineeship Boele

Binnen Boele hebben we al ruim 20 jaar een traineeprogramma voor jonge instromers. Onze trainees maken in de breedte kennis met ons bedrijf en doorlopen in circa anderhalf jaar een programma dat voert langs diverse afdelingen. Aan het einde van het programma vervolgen onze trainees hun carrière binnen één van onze afdelingen in een functie die past bij hun kennis, kunde en ambitie.

125 jaar ruimte voor verhalen_ thumbnail valley Bekijk video

125 jaar ruimte voor verhalen

125 jaar terugkijken, levert veel verhalen op. In deze verhalen ligt onze kracht besloten en die gebruiken we om te kiezen waar we nu en in het toekomstige speelveld willen staan. We staan bekend om het realiseren van grote en complexe werken. Dat is maar de helft van het verhaal. Want met dezelfde ‘Boele mentaliteit’ realiseren we ook veel woningbouw en kleinere werken. Het mooie van goed zijn in complex, is dat je deze kennis en expertise overal kunt gebruiken. Wie anders durft te kijken, ziet nu eenmaal meer. 

Thumbnail film de kolk Bekijk video

Meelopen bij de Kolk - fase 2 Westergouwe

Jan-Hein Reefhuis, Directeur Productie bij Boele & van Eesteren, liep een dag mee met onze eigen ploeg op het project de Kolk. De perfecte manier om te ervaren hoe het er op onze bouwplaats aan toe gaat. Op het programma: vloerplaten leggen. Hard werken dus, maar gelukkig werd Jan-Hein opgenomen in een geweldig team: “Het is super om te zien hoe de jongens op elkaar zijn ingespeeld. Echt een geoliede machine.”

Sonate_Thumbnail Bekijk video

De ondergrondse puzzel van Adagio

In de binnenstad van Den Haag verrijzen twee woontorens binnen project Sonate; Adagio en Bolero. Adagio wordt bovenop de Turfmarktgarage gebouwd en dat had nogal wat voeten in de aarde. Want als er bovenop een (parkeer)kelder van 2 verdiepingen gesloopt en gebouwd wordt, krijg je te maken met de druk van grondwater. Deze ingewikkelde puzzel heeft geleid tot het toepassen van een unieke funderingstechniek.

BVGO West_thumbnail Bekijk video

Welkom in de wereld van BVGO West

Welkom in de wereld van VolkerWessels Bouw & Vastgoedontwikkeling West. We zijn trots op de grote diversiteit aan projecten die wij samen met onze opdrachtgevers, leveranciers en onderaannemers mogen realiseren en laten het resultaat hiervan graag aan u zien via bijgaande film.

Valley topsport_thumbnail Bekijk video

Valley Amsterdam: Topsport!

Een gebouw als Valley realiseren is topsport. Het eindresultaat is natuurlijk prachtig, maar het proces was behoorlijk veeleisend. Onze kennis, kunde, flexibiliteit en oplossend vermogen zijn bij dit project maximaal getest. Topsport spelen doe je echter niet alleen. Complimenten aan alle betrokkenen, collega’s, onderaannemers en leveranciers, die in de afgelopen jaren een bijdrage hebben geleverd aan dit indrukwekkende resultaat.

Meer zien?

Alle films