Zoeken
2290795.jpg

Ontwikkelende bouwer

Boele & van Eesteren is een ontwikkelende bouwer. Dit betekent dat we u van de ontwikkeling tot het sleutelklaar opleveren van dienst kunnen zijn en in kunnen stappen op het moment dat voor u interessant is. Daarnaast profiteert u van de wederzijdse expertise van onze medewerkers waardoor we al in de ontwikkelingsfase een plan op haalbaarheid toetsen aan de bouwpraktijk. Het is daarom heel logisch dat we waar nodig ook de financiering en/of de verkoop voor onze rekening nemen.

2290352.jpg

De Brandmeester - Naaldwijk

37 appartementen

Eigen ontwikkeling

Door efficiënt te ontwikkelen realiseren we een hoger rendement voor onze opdrachtgevers. Omgekeerd profiteren onze bouwers van de kennis van hun ontwikkelende collega's. Deze kruisbestuiving van ontwikkelaars en bouwers leidt tot commercieel succesvolle innovaties, zoals de nieuwste prefab toepassingen in nieuwbouw en renovatie. Heeft u een locatie beschikbaar? Dan gaan wij er graag mee aan de slag!

overzichtsbeeld westergouwe

Westergouwe

Gebiedsontwikkeling ca. 4000 woningen

Projectontwikkeling

Als onderdeel van VolkerWessels werken we veel samen met zusterbedrijven waarbij wij na planvorming instappen en het project overnemen en uitontwikkelen. Dit doen we ook in samenwerking met andere ontwikkelaars en marktpartijen. Bij veel woningbouwprojecten werken we met een gescheiden koopaannemingsovereenkomst waarbij wij het plan en de kopers overnemen. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden voor uw project.