Zoeken
Boele en van Eesteren sept 22 MM 3399.jpg

Steeds slimmer werken

Door slim te werken kunnen wij steeds beter voldoen aan de verwachtingen en behoeften van onze klanten, medewerkers, partners en omgeving. De aandachtgebieden waar Boele & van Eesteren zich op richt om tot een efficiëntere werkmethodiek te komen, zijn het toepassen en verbeteren van het gebruik van diverse digitale systemen. Daarnaast ontwikkelen we dashboards waarvoor we gebruik maken van de beschikbare data. 

BIM

Bouw Informatie Management

Wij geloven in de toepassing van Bouw Informatie Management (BIM) met bijbehorende werkmethodieken. Deze manier van organiseren heeft invloed op zowel de bedrijfsorganisatie als de projectorganisatie en zorgt ervoor dat we efficiënter en effectiever kunnen werken. BIM vraagt om vroegtijdige en gedetailleerde afstemming en zorgt daarmee voor betere samenwerking. Het 3D-modelleren, waarbij de gegevens van de ontwerpende en uitwerkende partijen worden verzameld en gekoppeld, zien wij als een middel ter ondersteuning van dit proces. 

Het digitaal bouwen door toepassing van BIM zien wij als een kerncompetentie van iedere projectmedewerker van Boele & van Eesteren. Wij zorgen ervoor dat iedere medewerker die projectmatig met BIM werkt, over de benodigde BIM-vaardigheden beschikt.

Procesoptimalisatie

Wij leggen de focus op het vergroten van de geleverde waarde voor de klant en het verkorten van de doorlooptijd van projecten of processen. Hierbij willen wij een lerende organisatie zijn met de gedrevenheid om het telkens beter te doen. Wij zien het belang van continu verbeteren en hiernaar handelen. De verbeteracties komen voort uit diverse input zoals nieuwe wettelijke ontwikkelingen, (nieuw) beleid van VolkerWessels, (nieuw) beleid binnen Boele & van Eesteren en externe audits. Ook komt belangrijke input vanuit de medewerkers en de projecten door middel van de interne audits en projectevaluaties.

Gerelateerd nieuws