Zoeken
2290510.jpg

Expertises

In meer dan 125 jaar is onze expertise gegroeid en hebben we onszelf in de breedte en in de diepte ontwikkeld. Onze opdrachtgevers plukken de vruchten van de diversiteit aan projecten die we uitvoeren en de kennis die we binnen ons bedrijf delen.

2290352.jpg

Ontwikkelen

Ontwikkelen gaat voor ons als eerste over wat er leeft in de maatschappij en wat er nodig is op een bepaalde plek. Het gaat over mensen, over hun wensen en behoeften, over een goede mix van inkomen en achtergrond en over volgende generaties.

Lees meer
Gouwse tuinen - fase 2

Woningbouw

Mensen een thuis bieden in een woning die snel, duurzaam en met een duidelijk stappenplan tot stand komt is onze uitdaging. We blijven daarbij zoeken naar het meest optimale proces.

Lees meer
2289954.jpg

Utiliteitsbouw

Complexiteit reduceren is ons op het lijf geschreven. Wij gaan geen uitdaging uit de weg en zijn trots op de projecten die we voor onze opdrachtgevers mogen realiseren.

Lees meer
2293099.jpg

MorgenWonen

Bij veel van onze woningbouwprojecten maken we gebruik van het MorgenWonen concept van VolkerWessels. Niet voor niets is er al jaren binnen dit concept geïnvesteerd in het omzetten van complexe ontwikkel- en bouwtrajecten naar een helder proces

Lees meer
15148536.jpg

Renovatie

Wij geven woningen en kantoren een nieuw leven met een nieuwe indeling, nieuwe schil en nieuwe installaties. Duurzaam voorraadbeheer wordt zo heel makkelijk.

Lees meer
2151033.jpg

Service & Onderhoud

Wij vinden onderhoud van gebouwen en installaties zo belangrijk dat wij er een aparte afdeling voor hebben opgericht; Service & Onderhoud. Met goed onderhoud maak je namelijk makkelijk een verschil van jaren op de levensduur van een gebouw.

Lees meer