Zoeken
2031158.jpg

Holy Residence

44 appartementen

Aan de Willem de Zwijgerlaan in Vlaardingen heeft Boele & van Eesteren 44 luxe en duurzame appartementen gerealiseerd. Het plan bestaat uit twee gebouwen met elk 22 appartementen die op de begane grond zijn gekoppeld met een overdekte stallingsgarage.

2028856.jpg

Ontwerp

Het ontwerp kent zowel balkon- als terrasappartementen. Bij de terrasappartementen verspringen de balkons per verdieping van elkaar, wat zorgt voor een trapsgewijze architectuur. De werkzaamheden aan Holy Résidence zijn in april 2020 afgerond. 

Duurzaam karakter

Per gebouw bevinden zich op iedere verdieping bevinden zich vier appartementen. Op de toplagen zijn twee penthouses gelegen. Elk appartement beschikt over een eigen berging en overdekte parkeerplaats. De appartementen hebben een duurzaam karakter en zijn standaard voorzien van hoogwaardige isolatie, vloerverwarming, triple glas en een bodemwarmtepomp. De appartementen variëren in oppervlak tussen de circa 88 m2 en 168 m2 en zijn luxe afgewerkt met onder andere hardhouten binnendeurkozijnen met stompe deuren, een videofoon, voordeur woning SKG*** beslag, draaikiepramen en aluminium kozijnen.

Parc Drieën-Huysen

Boele & van Eesteren was eveneens verantwoordelijk voor de realisatie van het naastgelegen Parc Drieën-Huysen, dat in de zomer van 2017 werd opgeleverd. Parc Drieën-Huysen omvat een verpleegtehuis en twee appartementengebouwen die met elkaar zijn verbonden door de plint. In deze plint zijn diverse faciliteiten opgenomen, zoals een brasserie, kapper en pedicure, waar de bewoners van Holy Résidence ook gebruik van kunnen maken. 

Lees meer over Parc Drieën-Huysen en Holy Résidence in ons visieboek