Zoeken
kopersbijeenkomst Westerhof

Geslaagde kopersbijeenkomst Westerhof

Op woensdag 14 februari stond de kopersbijeenkomst voor het project Westerhof op het programma. Ruim 50 enthousiaste kopers waren aanwezig om alles te horen over het proces, de planning en de bouw van hun woning. Komende week gaan de werkzaamheden op de bouwlocatie van start met het boren van de bronnen.

32102 - VV 01.jpg

100 % verkocht

Westerhof omvat 30 eengezinswoningen, ontwikkeld door VOF Westergouwe (een samenwerking tussen Heijmans Vastgoed en VolkerWessels Vastgoed). Voor de eengezinswoningen is er een onderscheid tussen Hofwoningen (2-laags en schuindak) en Stadswoningen (3-laags en plat dak), waarmee een gevarieerd woningaanbod is gecreëerd. De woningen worden naar verwachting in het voorjaar van 2025 opgeleverd. 

Stadswonen II

Aan de rand van Westerhof wordt Stadswonen II gerealiseerd. Stadswonen omvat 54 huurappartementen en is samen met Westerhof gelegen aan een hofje. De bouw van Stadswonen is eveneens in handen van Boele & van Eesteren. Naar verwachting worden de appartementen in het derde kwartaal / begin vierde kwartaal van dit jaar opgeleverd aan afnemer Credit Linked Beheer.

 

Westergouwe

In Westergouwe wordt verder gebouwd aan een deel van de ca. 4.500 woningen die hier in een periode van 15 tot 20 jaar gerealiseerd worden. Bij de ontwikkeling van dit gebied zijn de Gemeente Gouda, Heijmans Vastgoed en VolkerWessels Vastgoed betrokken. Boele & van Eesteren bouwt vanaf 2015 in opdracht van VOF Westergouwe aan verschillende projecten in het plan en heeft inmiddels al meer dan 250 woningen in het gebied gerealiseerd. 

kopersbijeenkomst Westerhof