Zoeken
Wonderwoods 2.jpg

Update werkzaamheden Wonderwoods voorjaar 2023

In deze update leest u welke activiteiten er de afgelopen weken zijn afgerond en welke werkzaamheden er de komende periode plaatsvinden op de bouwplaats van het project Wonderwoods te Utrecht.

MVSA

Het betonwerk van de MVSA toren is op de 13e verdieping. Deze week wordt de vloer van de 14e verdieping gestort. De sandwich gevel zit nu op de 9e verdieping. Op de 6e, 7e en 8e verdieping is aan een zijde de eerste element gevel geplaatst. Het streven is om eind mei de sandwichgevel gereed te hebben. Ook zijn we gestart aan de vliesgevels op de begaande grond en die van het atrium.

De eerste bewerking van de afbouw van de woningen is gestart. In september zal de toren waarschijnlijk op hoogte zijn.

Boeri

De Boeri zit met het casco op de 14e verdieping. De gevelsluiting zit op het moment op de 12e verdieping. Half januari zijn we gestart met beplanten. Vorige week op 24 april is de eerste boom geplant. Het streven is om eind van de maand het stijger van de plint, de onderste 6 verdiepingen, weg te hebben. De afbouw zit nu op de 9e verdieping. De afwerking van de balkons zit op dezelfde hoogte (9e verdieping). Het houtskelet van de bouw zit op de 12e verdieping.

De beide torens lopen vooralsnog op schema.

Op de hoogte blijven van project updates? Ontvang onze nieuws alerts in je mailbox!