Zoeken
20221212.jpg

Update werkzaamheden Wonderwoods eind 2022

In deze update leest u welke activiteiten er de afgelopen weken zijn afgerond en welke werkzaamheden er de komende periode plaatsvinden op de bouwplaats van het project Wonderwoods te Utrecht.

IMG_7456.JPG

MVSA

Het betonwerk van de MVSA-toren is momenteel tot op de 9e verdieping gerealiseerd. De gevel wordt opgebouwd uit prefab sandwich elementen, die op locatie bij Westo in Coevorden worden geassembleerd en na vervoer naar de bouwplaats op hun plek worden gehesen. Dagelijks worden er nieuwe sandwich panelen op de bouw afgeleverd en gemonteerd waardoor de gevelsluiting in dit stadium snel vordert.

Ook de atriumkap is geplaatst en begint de woontoren nu echt vorm te krijgen. Op de onderste verdiepingen van deze toren wordt een wintertuin gerealiseerd. Afgelopen periode zijn hier de eerste taatsramen gemonteerd. Deze staan straks standaard open, alleen bij te veel wind of regen sluiten de ramen automatisch.

Boeri

Bij de Boeri toren is er afgelopen maanden hard gewerkt aan het betonnen casco, waarbij we momenteel op de 9e verdieping zijn beland. De sandwichpanelen worden nu met het betonwerk  meegenomen, waardoor je gelijk een goed beeld krijgt van de eindafwerking. De panelen zijn uitgevoerd met kozijn, glas, hemelwaterafvoer en bloembakken inclusief irrigatiesysteem en grond. Straks dus alleen nog de beplanting! Op de onderliggende verdiepingen worden de balkons momenteel voorzien van houten plafond- en wandafwerking.
Binnen wordt op de tweede verdieping in de vloerverwarming in de eerste appartementen aangebracht. Binnenkort start ook de tegelzetter zijn werkzaamheden op.

Kerstvakantie

Vanwege de kerstvakantie worden er van 26 december tot en met 1 januari geen werkzaamheden uitgevoerd op de bouwplaats van Wonderwoods. Vanaf maandag 2 januari zullen we van start gaan met verhogen van de torenkranen, zodat we onze werkzaamheden vanaf 9 januari weer volop kunnen oppakken.  

Op de hoogte blijven van project updates? Ontvang onze nieuws alerts in je mailbox!