Zoeken
Wonderwoods-20231218140901.JPG

Najaarsupdate Wonderwoods

In deze update leest u welke activiteiten er de afgelopen weken zijn afgerond en welke werkzaamheden er de komende periode plaatsvinden op de bouwplaats van het project Wonderwoods te Utrecht.

22122023.jpg

MVSA

De ruwbouw van de MVSA toren is inmiddels afgerond en de gevel is zo goed als wind- en waterdicht. De afbouw van de kantoren is in volle gang. Bij de huurwoningen, die in de hogere bouwlagen zijn gelegen, zijn we gestart met het aanbrengen van de dekvloeren. De eerste woonlagen zijn hier inmiddels van voorzien.

Middels daktuinen wordt het groen binnen de MVSA toren geïntegreerd. De werkzaamheden ten behoeve van het inrichten van groenpakket voor deze daktuinen zijn volop bezig.

221220231.jpg

Boeri

De ruwbouw van de Boeri toren nadert voltooiing. Door de strijd met de weersomstandigheden in de afgelopen periode zal het bereiken van het hoogste punt van de Boeri toren net in het nieuwe jaar vallen. Ook hier is de afbouw in volle gang. De eerste huurwoningen zijn opgenomen en de afbouw van de koopwoningen wordt momenteel uitgevoerd. De afgelopen periode hebben we meerdere koperskijkdagen georganiseerd: geslaagde bijeenkomsten met tevreden kopers als gevolg. 

Tevens worden de plantenbakken, die zorgen voor de groene uitstraling van de Boeri toren, momenteel voorzien van het gewenste groen pakket.

Wonderwoods-20231218140901.JPG

Kerstvakantie

Het team van Bouwcombinatie Wonderwoods werkt toe naar het naderende kerstreces. Vanwege de kerstvakantie worden er van 23 december tot en met 1 januari geen werkzaamheden uit op de bouwplaats van Wonderwoods. Vanaf 2 januari zullen wij onze werkzaamheden weer opstarten. We wensen u fijne feestdagen en een voorspoedig 2024!

Op de hoogte blijven van project updates? Ontvang onze nieuws alerts in je mailbox!