Zoeken
_MST2220.jpg

Werkzaamheden september – oktober 2020

_MST2220.jpg

In deze update leest u welke activiteiten er de afgelopen weken zijn afgerond en welke werkzaamheden er de komende periode plaatsvinden op de bouwplaats van het project Valley Amsterdam. Het project omvat drie (woon)torens die worden gebouwd op een zogeheten ‘plintgebouw’ van 7 verdiepingen met daaronder een kelder (parkeergarage) van drie verdiepingen. In de basis vormt elke toren een bouwdeel: Noord, West en Zuid. Valley kan in drie fases worden verdeeld: de kelder/parkeergarage, het plintgebouw met ruimte voor kantoren, cultuur en horeca en de drie woontorens.

Ruwbouw

Het hoogste punt van de West- en de Zuidtoren is bereikt. Op de bovenste verdieping van de Noordtoren wordt eind oktober de skybar gerealiseerd. Hiermee is dan ook voor deze toren het hoogste punt bereikt.

Gevel

De gevelsteiger is aan de noordzijde gereed tot en met de 20e verdieping, de steiger aan de west is gereed- en de zuidzijde is aanbouw op de 20e verdieping. De Valleigevel is gesloten ten behoeve van de start afbouw. Op de 11e verdieping is men bezig met de achter-constructie voor het natuursteen. De corporate volgt het tempo van de ruwbouw en is bij toren west en zuid inmiddels op hoogte.  

Afbouw

De afbouw van de kelder is afgerond en de trappenhuizen zijn nagenoeg gereed. In de plint wordt gewerkt aan de fijne afbouw (zoals stukadoren, schilderen en tegelwerk), de kantoorverdiepingen zijn nagenoeg gereed.

In de drie woontorens is de afbouw in volle gang. De eerste fase van de afbouw is inmiddels gerealiseerd voor de helft van het aantal woningen. In toren Noord is de eerste fase van de afbouw van de woningen in uitvoering. Onderdeel van de eerste fase afbouw zijn de dekvloeren en scheidingswanden tussen de woningen, aansluitend volgt de uitvoering van het tegelwerk in de drie woontorens.

Op de hoogte blijven van project updates? Ontvang onze nieuws alerts in je mailbox!