Zoeken
_DSC51861002.jpg

Werkzaamheden herfstperiode Valley Amsterdam

_DSC51861002.jpg

In deze update leest u welke activiteiten er de afgelopen weken zijn afgerond en welke werkzaamheden er de komende periode plaatsvinden op de bouwplaats van het project Valley Amsterdam.

Parkeerkelder

Bouwcombinatie Valley Amsterdam is nu volop bezig met de realisatie van de parkeerkelder. De eerste twee vloervelden van de -3 vloeren zijn inmiddels gestort. In de laatste week van november, van de 28e t/m de 30e, staat de stort en het afwerken van het laatste deel gepland. Gezien de dikte van deze vloeren betreffen dit grote storts. 

Opgaand werk

Het opgaande werk (de wanden, kolommen en verdiepingsvloeren in de kelder) wordt de komende maanden in hoog tempo opgetrokken. Deze werkzaamheden vinden plaats op basis van een planning waarin per uur wordt aangegeven wat er moet gebeuren. Een dergelijk gedetailleerde planning betekent samenwerken op hoog niveau. De eerste cycli zijn uitstekend verlopen! Naar verwachting is het eerste deel van het werk, het noord-deel aan de A10-zijde, begin maart (week 10) op maaiveld-niveau. Vanaf dat moment gaat Valley de hoogte in en wordt het werk goed zichtbaar voor haar omgeving.

 Aan de Noordzijde wordt een gedeelte toren gerealiseerd die niet bovenop de kelder komt. Voor dit gedeelte zijn de afgelopen periode de palen en damwanden aangebracht. De komende weken wordt ook in dit deel de fundatie aangebracht. Naar verwachting zijn ook deze werkzaamheden begin maart afgerond.

Film van de afgelopen periode

De afgelopen periode stond in het teken van het ontgraven van de noordelijke en zuidelijke bouwkuip en het storten van het onderwaterbeton. Inmiddels is al het onderwaterbeton gestort en is de gehele bouwkuip leeg en droog gemaakt. Een timelapse van de afgelopen werkzaamheden is te zien in onderstaande video.

Op de hoogte blijven van project updates? Ontvang onze nieuws alerts in je mailbox!