Zoeken
vlinderen.png

Betonstorts en vlinderen keldervloeren

vlinderen.png

Met deze brief informeren wij u over werkzaamheden die buiten de reguliere werktijden van 07.00 tot 19.00 uur op het bouwterrein van Valley Amsterdam aan de Beethovenstraat gaan plaatsvinden. Wij hebben hiervoor een ontheffing moeten aanvragen bij de gemeente en deze is inmiddels verleend.

Wat gaan we doen?

In de komende periode worden keldervloeren in de 3 bouwkuipen afgewerkt. Op de ruwe vloer wordt een nieuwe laag gestort die hierna dient te worden uitgevlakt. De betonstorts vinden plaats gedurende reguliere werktijden. Aansluitend wordt de keldervloer machinaal uitgevlakt, ook wel vlinderen genoemd, dit kan doorlopen tot in de volgende nacht. Het afwerken van de vloer is afhankelijk van de mate waarin het beton aan de oppervlakte is uitgehard. Deze verharding is sterk afhankelijk van de weersomstandigheden en hierdoor is het erg lastig te bepalen wanneer de werkzaamheden zijn afgerond. Helaas is de overlast van geluid en verlichting van het werkgebied niet te voorkomen. Wij vragen uw begrip hiervoor. Wij doen ons uiterste best de activiteiten zo snel mogelijk af te ronden, zodat de overlast beperkt blijft.

Geplande datum betonstort en vlinderen vloer

-1 vloer bouwkuip noordzijde:

van 22 op 23 januari 2019

-1 vloer bouwkuip zuid:

van 1 op 2 februari 2019

-1 vloer bouwkuip west:

van 15 op 16 februari 2019

Begane grondvloer noord:

van 7 op 8 maart 2019

Begane grondvloer west:

van 20 op 21 maart 2019

Begane grondvloer zuid:

van 2 op 3 april 2019

Bovenstaande planning is onder  voorbehoud. Eventuele wijzigingen worden gecommuniceerd via de projectwebsite van Bouwcombinatie Valley Amsterdam: www.bcvalley.nl.

Updates en projectinformatie

Op de projectwebsite www.bcvalley.nl kunt u terecht voor meer informatie over de realisatie van het project. Via deze website wordt tijdens de realisatiefase ook een automatische nieuwsupdate verzorgd. U kunt zich aanmelden voor de nieuwsalert door uw e-mailadres in te dienen onderaan de pagina van de website en op de knop ‘Op de hoogte blijven’ te drukken. Let op! U moet uw aanmelding bevestigen via de aanmeldingsmail.

Heeft u de vragen of opmerkingen met betrekking tot de bouw van Valley, neem dan contact op met bouwcombinatie Valley Amsterdam (communicatie@bcvalley.nl) of bel naar 070-414 4200.

 De gemeente Amsterdam (Zuidas) is geen opdrachtgever van de bouw, maar heeft een coördinerende rol bij alle bouwwerkzaamheden in de Zuidas. Voor vragen of opmerkingen inzake projecten bij u in de buurt kunt u contact opnemen met:

Amsterdam Zuidas Informatiecentrum

0800 5065 (altijd bereikbaar)

contact@zuidas.nl

www.zuidas.nl

 

Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben en danken u voor uw begrip.

Op de hoogte blijven van project updates? Ontvang onze nieuws alerts in je mailbox!