Zoeken
2018-02-27_13-31-36.jpg

Schoolcampus met zorg Merem door Bewuste Bouwers beloond met 'Goed Voorbeeld'

2018-02-27_13-31-36.jpg

Op 12 februari werd het projectteam van Schoolcampus met zorg Merem geauditeerd door Bewuste Bouwers. Naast een goede beoordeling – op alle vijf de pijlers scoort het project boven de norm – werd ons team door Bewuste Bouwers beloond met een Goed Voorbeeld.

Inleven en betrokkenheid

Het viel de auditeur op dat het team zich goed verdiept in de omgeving en de opdrachtgever. Iets wat zich onder andere uit in het project ‘Samen bouwen aan de nieuwe school’, een initiatief van De Kleine Prins. Dit project, waarvoor ons team nauw samenwerkt met de docenten, neemt alle betrokkenen mee in het bouwproces. Ook de kinderen mogen regelmatig komen kijken op de bouwplaats, waar er speciale roze kinderhelmen voor hen beschikbaar zijn. Bij de viering van het hoogste punt waren de kinderen eveneens betrokken: de kleuters trakteerden onze bouwplaatsmedewerkers op zelfgebakken appeltaart.

Bewuste Bouwers:  “Hieruit blijkt dat de medewerkers van Boele & van Eesteren zich zeer bewust zijn van de impact van de aankomende verhuizing van De Kleine Prins en de impact die het project heeft op de huidige bewoners van Merem rond het Bouwterrein. Dit zien we als Bewuste Bouwers als Goed Voorbeeld. “

Op de hoogte blijven van project updates? Ontvang onze nieuws alerts in je mailbox!