icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 21 juli 2022
Wonderwoods

Zomerupdate Wonderwoods

Bouwcombinatie

In deze update leest u welke activiteiten er de afgelopen weken zijn afgerond en welke werkzaamheden er de komende periode plaatsvinden op de bouwplaats van het project Wonderwoods te Utrecht.

MVSA

Bij de MVSA-toren is de vierde vloer gestort en worden de wanden van de 4e naar de 5e verdieping opgebouwd. Ook zijn de eerste sandwich gevelelementen geplaatst. Deze panelen worden op locatie bij Westo in Coevorden geassembleerd, waarna ze op de bouwplaats op hun plek worden gemonteerd.

Boeri

Nog voor de bouwvak zijn alle vloervelden van de 6e verdiepingsvloer gestort. Het gebouw tot  nu toe staat compleet in de steigers. Achter de steigerdoeken zijn bij de 2e en 3e verdieping de plant- en boombakken geplaatst. Ook zijn deze twee verdiepingen voorzien van glas. Binnen het gebouw is er op de 2e verdieping gestart met het opbouwen van de binnenmuren.

Vakantieperiode

In week 31 en 32 zullen er geen werkzaamheden plaatsvinden op de bouwplaats van Wonderwoods. Vanaf 15 augustus starten wij onze werkzaamheden weer op.

Foto's: Jesse Koymans en Colin Vos

Blijf op de hoogte!

Ontvang het laatste nieuws over dit project