icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 04 juni 2021

Update 5: wegzuigen zand onder fundatiepoer adagio

Sonate

Zoals eerder gemeld nemen de zuigwerkzaamheden helaas meer tijd in beslag dan verwacht. Voor u als omwonende zeer vervelend vanwege de geluidsproductie die met deze werkzaamheden mee komt en ook voor ons als aannemer een verre van wenselijke situatie (planning en geld).

Op zaterdagen wordt er standaard op Sonate gewerkt (vergunning is van maandag tot en met zaterdag van 07:00 tot 19:00 uur). Afgelopen zaterdag is de zuigwagen aangepast op de werf. Vanaf deze week zullen wij met de zuigwagen van maandag tot en met zaterdag trachten het laatste zand onder de fundatiepoer te verwijderen. Wij zijn ons ten zeerste bewust van de overlast die de zuigwagen geeft en doen dan ook alles wat in ons bereik ligt om deze werkzaamheden zo spoedig mogelijk af te ronden.

Blijf op de hoogte!

Ontvang het laatste nieuws over dit project