Zoeken
180689.jpg

Schoolcampus met zorg Merem opgeleverd

180689.jpg

Op 17 september heeft Boele & van Eesteren het project Schoolcampus + Zorg Merem opgeleverd. Het project in Hilversum is uitgevoerd in opdracht van Merem en wordt in januari 2019 samen met de huurder Mytylschool De Kleine Prins in gebruik genomen. Het project van circa 5.900 m2 BVO bestaat uit school- en revalidatieruimten waaronder klaslokalen, open leerruimten, behandel- en verzorgingsruimten.

In het gebouw is ook een grootkeuken, zwembad en sporthal aanwezig met allemaal specifieke eisen en wensen. Op het dak liggen zonnepanelen en zijn buitenterrassen aangelegd. De gevel is voorzien van houten afwerkingen, houten lamellen als zonwering en een sierbetonnen constructie. Conform afspraak en planning is het gebouw na een jaar bouwen nu dus opgeleverd.

De bouw is voorspoedig verlopen met onze eigen bouwplaatsmedewerkers als middelpunt; zij hebben vanaf de eerste dag tot aan de oplevering in weer en wind bijgedragen aan met name de ruwbouw en gevelafwerkingen. Het was al met al een behoorlijke klus in de 'bossen' van Hilversum waarbij diverse zusterbedrijven als VolkerWessels Bouwmaterieel, HOMIJ Technische Installaties, Holland Systemen, De Groot Vroomshoop en Reinaerdt hebben bijgedragen aan een mooi resultaat voor de interne en externe klant.

Op de hoogte blijven van project updates? Ontvang onze nieuws alerts in je mailbox!