icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 25 juni 2019

Werkzaamheden juni -juli 2019

Noordelijk Havenhoofd Scheveningen

inntelsail

In deze update leest u welke activiteiten er de afgelopen weken zijn afgerond en welke werkzaamheden er de komende periode plaatsvinden op de bouwplaats van ons project Inntel hotel te Scheveningen. Momenteel staan de werkzaamheden in het teken van de opbouw van het betoncasco.

10 dagen per verdieping

De wanden en vloeren van het betoncasco worden in het werk gestort. De kern en het trappenhuis worden opgebouwd uit geprefabriceerde betonwanden. Momenteel wordt de zesde verdiepingsvloer gestort en worden de voorbereidingen getroffen om de wanden te plaatsen. Volgens planning wordt er (zolang de weersomstandigheden het toe laten) elke 10 dagen een nieuwe verdieping van het betoncasco gerealiseerd.

Begane grond

De ruwbouw van de uitbouw op de begane grond is inmiddels gereed. Ook zijn de dakranden geplaatst en wordt binnenkort de waterdichte laag aangebracht. Naar verwachting starten we medio augustus met de montage van de glazen gevels in de plint van het gebouw.

Blijf op de hoogte!

Ontvang het laatste nieuws over dit project