icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 30 januari 2019

Update werkzaamheden winterperiode

Noordelijk Havenhoofd Scheveningen

IMG_20190122_102152.jpg

In deze update leest u welke activiteiten er de afgelopen weken zijn afgerond en welke werkzaamheden er de komende periode plaatsvinden op de bouwplaats van ons project Inntel hotel Scheveningen.

Funderingswerkzaamheden

Half november zijn we gestart met het aanbrengen van funderingspalen. De funderingspalen zijn in de grond gevormd door middel van boren. Dit is een geluids- en trillingsarme techniek om overlast naar de omgeving te voorkomen. Deze werkzaamheden zijn medio december afgerond. Daarnaast zijn we in december gestart met het betonwerk van de fundering, zijn de kraanpoeren gestort en is de torenkraan opgebouwd.

Keldervloer

Na het kerstreces is het betonwerk van de keldervloer aangebracht. Momenteel worden de in het werk gestorte wanden op de keldervloer gerealiseerd en wordt het betonwerk voor het hoogste deel van de fundering aangebracht. Volgende week vindt de eerste stort ten behoeve van de begane grondvloer plaats.

Blijf op de hoogte!

Ontvang het laatste nieuws over dit project