icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Bouwcombinatie

Nieuws · 17 januari 2022

Bouw Lloyd Yard & Babel live te volgen via webcam

Lloyd Yard en Babel

Webcam lloydyard en babel.jpg

Op de Lloydpier in Rotterdam realiseert Bouwcombinatie Kroon & de Koning | Boele & van Eesteren projecten Lloyd Yard en Babel.

Lloyd Yard bestaat uit een verdiepte parkeergarage met hierboven 136  appartementen verdeeld over 5 blokken: Kratonblok, Loods Bali woningen, Maasblok, Maasvensterblok en Lloydblok. Babel betreft eveneens een verdiepte parkeergarage met hierboven 24 tweelaagse woningen die zijn gestapeld als een piramide, waardoor er terrassen ontstaan met daarop de buitenruimte van de woningen.

De bouw van Lloyd Yard en Babel is eind 2021 van start gegaan. Inmiddels zijn de damwanden voor Lloyd Yard aangebracht en zijn de heiwerkzaamheden gestart. De heiwerkzaamheden van Babel zijn reeds afgerond en deze week wordt met storten van de eerste poeren de ruwbouw opgestart.

Sinds kort is de bouw van Lloyd Yard en Babel via een webcam te volgen. Via deze link kun je meekijken op onze bouwplaats.

Blijf op de hoogte!

Ontvang het laatste nieuws over dit project