icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Hoog Catharijne

Godebald en Radboud Zuid

Zodra de eerste fase van het Voorzetgebouw werd opgeleverd, is Boele & van Eesteren gestart met de renovatie van bouwdelen Radboud-zuid en Godebald. De werkzaamheden in deze zones zijn grotendeels uitgevoerd in de periode tussen de eerste en tweede fase van het Voorzetgebouw. Na oplevering van het Voorzetgebouw – fase 1 konden de loopstromen worden aangepast waarna bouwdelen Radboud-zuid en Godebald afgesloten worden van het openbaar gebied.

Radboud-zuid

De renovatiewerkzaamheden in bouwdeel Radboud-zuid gingen in september 2017 van start. In dit bouwdeel zijn onder andere het strippen van de binnenkant van het retailgebouw en het slopen van de oude natuurstenen vloeren. Bovendien is er een hoge passage gecreëerd die door een grote glaskap wordt voorzien van natuurlijke lichtval.

Godebald

Ook in bouwdeel Godebald zijn de voormalige winkelunits en passages gestript. Ook hier is de natuurstenen vloer gesloopt en vervangen, waarna de winkelunits opnieuw zijn ingedeeld. Bouwdeel Godebald sluit voor een deel aan op het toekomstige Voorzetgebouw fase 2. Beide bouwdelen zijn in november 2018 opengesteld voor publiek.

Blijf op de hoogte!

Ontvang het laatste nieuws over dit project