icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 29 augustus 2017

Update 29 augustus

Hoog Catharijne

IMG_3753.JPG

Twee wekelijks geven wij u een update van de voortgang van onze werkzaamheden op Hoog Catharijne te Utrecht. Deze week een foto verslag van de werkzaamheden op ons project het Voorzetgebouw.

het Voorzetgebouw:

  • De constructie van het nieuwe Voorzetgebouw (bestaande uit staal, beton en glas). Op de achtergrond ziet u de steiger ten behoeve van de realisatie van de luifel boven het plein. 
  • In de afgelopen weken is er hard gewerkt aan de gevel van het Voorzetgebouw aan de hoofdzijde (richting het plein). Inmiddels zijn alle glazen gevelelementen gemonteerd en is het terrein overgedragen aan onze collega aannemer BAM, zodat de steiger ten behoeve van de realisatie van de luifel verder doorgetrokken kan worden.
  • Binnen in het Voorzetgebouw wordt de grootte van het nieuwe atrium pas echt duidelijk.
  • In het Gildenkwartier creëren we een nieuwe winkelpassage. Boven ziet u de situatie  tijdens de sloopwerkzaamheden. Onder de huidige situatie, waar de contouren van de toekomstige winkelpuien al zichtbaar worden.

Blijf op de hoogte!

Ontvang het laatste nieuws over dit project