icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 28 maart 2017

Update 28 maart

Hoog Catharijne

IMG_1746.JPG

Twee wekelijks geven wij u een update van de voortgang op onze projecten Voorzetgebouw Hoog Catharijne en Paviljoen.  Deze week treft u de werkzaamheden aan van week 11 en 12.

Daarnaast vindt u hier een nieuwe versie van de hinderkalender. Via de hinderkalender willen wij u informeren  over de  geplande werkzaamheden en wat u ervan kan merken. In de nieuwsberichten zullen wij u blijven attenderen op eventuele updates in de hinderkalender.

Voorzetgebouw:

  • Afgelopen week zijn we gestart met de sloop van vloerveld 5. De sloop van deze vloervelden is nodig om het nieuwe atrium van het Voorzetgebouw te realiseren. Inmiddels worden de toekomstige looplijnen steeds beter zichtbaar.
  • Bij de vorige update vertelden we al over de plaatsing van een tijdelijke tent boven de oude Mc Donalds. In deze tentconstructie zijn we afgelopen week gestart met de bouw van een nieuw (verhoogd) dak. 
  • De contouren van het nieuwe Voorzetgebouw zijn al goed te zien vanaf het Paviljoen.

Paviljoen:

  • In het Paviljoen zijn we druk bezig met de afbouw en het realiseren van de gewenste indeling door middel van scheidingswanden.
  • Ook vanaf buiten valt de nieuwe indeling met winkelunits steeds meer op. 

Overzichtsfoto:

Blijf op de hoogte!

Ontvang het laatste nieuws over dit project