icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 26 september 2016

Update 23 september 2016

Hoog Catharijne

WP_20160923_14_29_55_Pro.jpg

Wekelijks geven wij u een update van de voortgang op onze projecten Voorzetgebouw Hoog Catharijne en Paviljoen. Deze week treft u de werkzaamheden aan van week 38. 

Voorzetgebouw

  • De slopers zijn in de recente weken druk bezig geweest met het loshakken van de dekvloeren in de bestaande kantoren van het Voorzetgebouw. Dit gebeurt om ruimte te maken voor de nieuwe kabelgoten en vloerverwarming. Later zal de nieuwe zandcement dekvloer weer worden aangesmeerd.
  • Op de bestaande keldervloer komt een nieuwe fundatie. De keldervloer is allereerst vrijgegraven. Vervolgens wordt er wapening in de keldervloer geboort voor het maken van de nieuwe constructie balk; 2.5m hoog, 2.5m breed en 44m lang.  
  • Daarnaast is op donderdag de mock up  voor de nieuwe gevel aangevoerd op het werk.

Paviljoen

  • Afgelopen week stond in het teken van het plaatsen van het veiligheidsscherm en de 1e fase van de staalconstructie.  Zonder dit veiligheidsscherm kan er niet gebouwd worden vanwege de onder en naastgelegen sporen. Het veiligheidsscherm bestaat uit de definitieve gevel voorzien van veiligheidsnetten. 

Blijf op de hoogte!

Ontvang het laatste nieuws over dit project