icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 13 maart 2017

Update 13 maart

Hoog Catharijne

IMG_1613 (2).jpg

Twee wekelijks geven wij u een update van de voortgang op onze projecten Voorzetgebouw Hoog Catharijne en Paviljoen.  Deze week treft u de werkzaamheden aan van week 9 en 10.

Voorzetgebouw:

  • In de vorige update vertelden we u over de montage van de bollenplaatvloeren op de tweede verdieping van het Voorzetgebouw. Inmiddels zijn deze werkzaamheden op de tweede verdieping afgerond en zijn we gestart met de bollenplaatvloeren op de derde verdieping.  
  • Bij de renovatie is er een tijdelijke (blauwe) staalconstructie opgebouwd zodat de oude constructie gesloopt kan worden. We hebben de oude poer onder de kolom verwijderd, waardoor we komende week kunnen starten met de opbouw van de nieuwe constructie.
  • Boven de oude Mc Donalds hebben we een tijdelijke tent geplaatst op het dak. Hier wordt het bestaande dak verhoogt.

Paviljoen:

  • Op de begane grond van het Paviljoen zijn we gestart met de plaatsing van de binnenwanden. Deze zogenaamde ‘metalstud’ wanden vormen de scheiding tussen de toekomstige winkelunits.
  • In het dak van het Paviljoen wordt een gat gemaakt om ruimte te maken voor een trap. De trap die hier wordt geplaatst vormt de toegang naar het dakterras.
  • Daarnaast wordt er ter hoogte van de hoofdingang een stalen trap geplaatst.

Blijf op de hoogte!

Ontvang het laatste nieuws over dit project