icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 09 juli 2018

Zomerupdate Hart van 's-Gravenzande - Fase 3

Hart van 's-Gravenzande

hvsg1

In deze update leest u welke activiteiten er de afgelopen weken zijn afgerond en welke werkzaamheden er de komende periode plaatsvinden op de bouwplaats van het project Hart van 's-Gravenzande - Fase 3. Zo is het heiwerk inmiddels afgerond en staat de komende weken in het teken van het ontmantelen van de boorstelling en de opbouw van de torenkraan.

Vandaag wordt gestart met de ontmanteling van de boorstelling, waarna op dinsdag de onderdelen van de stelling door circa 6 vrachtwagens wordt afgevoerd. Woensdag wordt de stelling zelf afgevoerd. Aan het einde van de week wordt er een start gemaakt met het grondwerk.

Half juli wordt er gestart met de montage van de fundering voor de ringbalk van de torenkraan, waarna de torenkraan in de laatste week van juli kan worden opgebouwd. Op woensdag 25 juli start de bouwvak. Tot en met 17 augustus zijn er geen activiteiten op de bouwplaats van Hart van ’s-Gravenzande – fase 3. Na de zomersluiting wordt er gestart met de montage van de corridor.

Blijf op de hoogte!

Ontvang het laatste nieuws over dit project