icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 11 februari 2014

Voortgang t/m maart 2014

HagaZiekenhuis

 

Lichtstraat
Ter voorbereiding op de bouw van de lichtstraat, die het hoofdgebouw en de nieuwbouw met elkaar gaat verbinden, is in januari gestart met sloopwerkzaamheden aan de voorkant van het hoofdgebouw. De sloop neemt het eerste kwartaal in beslag.

Nieuwbouw
Het betonwerk (plaatsen prefab bouwdelen) is in januari/februari klaar. Het afbouwen van de staalconstructie volgt kort daarna. Eind januari zijn ook de drie atriumkappen en de aluminium atriumtrap geplaatst. De afwerking van de atriumkappen is in maart klaar. In januari is gestart met het storten van de vloeren, het plaatsen van de binnenwanden en kozijnen. Deze werkzaamheden nemen het gehele eerste en tweede kwartaal in beslag. Dat geldt ook voor de installatiewerkzaamheden, die vanaf maart staan ingepland.

Blijf op de hoogte!

Ontvang het laatste nieuws over dit project