icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 10 april 2014

Voortgang april t/m juni

HagaZiekenhuis

In het tweede kwartaal start de bouw van de lichtstraat die het hoofdgebouw met de nieuwbouw verbindt. De dakconstructie van de lichtstraat bestaat uit stalen balken en dakpanelen die kant-en-klaar uit de fabriek komen en al voorzien zijn van glas. In april wordt de vloer op de begane grond van de lichtstraat gelegd. Deze ondervloer bestaat uit ook prefab-onderdelen, waardoor hij in hoog tempo gelegd kan worden.

De nieuwbouw van het HagaZiekenhuis is sinds begin april wind- en waterdicht. De komende maanden staan de gevelafwerking en de afbouw binnen centraal. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het plaatsen van de binnenwanden en kozijnen en het leggen van de dekvloeren. Tevens staat de implementatie van de grotere installaties, zoals luchtbehandelingskasten, airco-installaties en kabelgoten, op de planning. Zodra de dekvloeren klaar zijn, zal de isolatie en het aanbrengen van de vloerverwarming plaatsvinden.

Blijf op de hoogte!

Ontvang het laatste nieuws over dit project