icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

HagaZiekenhuis

Design, Build & Maintain. Het HagaZiekenhuis heeft gekozen voor een bijzondere manier van aanbesteden van de nieuwbouw: Design, Build en Maintain (DBM). In plaats van het apart inhuren van een architect, een aannemer en een beheerder, zijn al deze onderdelen in het DBM-contract uitbesteed aan een partij, in dit geval VolkerWesselsHaga. Dit betekent dat naast het ontwerp en de bouw ook het onderhoud van het gehele ziekenhuis voor twintig jaar is uitbesteed aan VolkerWesselsHaga.

15132842.jpg

VolkerwesselsHaga

Het HagaZiekenhuis is een van de eerste ziekenhuizen die een dergelijke contractvorm is aangegaan. Voor de uitvoering van dit project is onder de naam VolkerWesselsHaga een team samengesteld van werkmaatschappijen uit het eigen concern, aangevuld met partijen die hun sporen binnen en buiten de ziekenhuiszorg hebben verdiend. Boele & van Eesteren en Homij hebben binnen dit project de trekkersrol op zich genomen en waren tevens penvoerder van het geheel.

Partijen

Opdrachtgever
HagaZiekenhuis
Architect
MVSA Architects
Architect
Karres en Brands
Installateur (tot najaar 2015)
Imtech
Adviseur bouwfysuca
Peutz
Adviseur
Mark-Erik Nota Advies & interim management bv
Adviseur gebruikers
SQwin

Blijf op de hoogte!

Ontvang het laatste nieuws over dit project