icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 16 juni 2016

Nieuwsbrief 4: Werken op zaterdag

Gemeentehuis Westland

Westland

Graag stellen we u op de hoogte van de voortgang van de realisatie van het nieuwe publieks- en bestuurscentrum van de gemeente Westland aan de Verdilaan en het nieuwe kantoor voor medewerkers aan de Laan van de Glazen Stad in Naaldwijk.

 Om de bouw van beide kantoren zo efficiënt mogelijk te realiseren, is het noodzakelijk gebleken om tijdens de ruwbouw de zaterdagen te gebruiken voor voorbereidende werkzaamheden. De werkzaamheden geven zeer beperkt overlast, maar u ziet wel activiteit op het bouwterrein. De uitvoering vindt plaats tussen 07:00 en 16:00 uur. De verleende vergunning is van 07:00 - 19.00 uur.

Bewuste Bouwers

Het project gemeente Westland is aangesloten bij bewuste bouwers. Aandacht voor de omgeving, veilig werken, medewerkers en het milieu, dat is waar een Bewuste Bouwer voor staat en zo zullen wij het project realiseren. Wilt u meer weten over wat Bewuste Bouwers voor u betekent, dan kunt u informatie vinden op www.bewustebouwers.nl.

Wij vertrouwen hierop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd,

Met vriendelijke groet,
De Groene Schakel

Blijf op de hoogte!

Ontvang het laatste nieuws over dit project