icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 22 april 2020

Bouwen op een postzegel in de Amsterdamse binnenstad onder unieke omstandigheden

De Hooch

21042020_02.jpg

Ondanks de huidige unieke omstandigheden gaan de werkzaamheden op ons Amsterdamse project De Hooch gewoon door, uiteraard met inachtneming van de nodige maatregelen. Na de sloop van de voormalige bebouwing en een periode van het grondwerk met als afsluiting het aanbrengen van het onderste stempelframe en het ontgraven van de bouwkuip, is de realisatie van De Hooch afgelopen week met de eerste betonstort een nieuwe fase ingegaan.

Aansluitend is deze week het eerste wapeningsstaal aangevoerd en gemonteerd. De komende periode staat in het teken van het aanbrengen van de wapening en de stort van de onderste keldervloer. 

Het project is gelegen tussen de Hobbemakade en de Pieter de Hoochstraat en omvat de realisatie van 28 luxe appartementen bovenop een tweelaagse ondergrondse stallingsgarage.

Blijf op de hoogte!

Ontvang het laatste nieuws over dit project