icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Bouwcombinatie

Nieuws · 19 maart 2018

Werken buiten vergunningstijd

Amare

Vlinderen

Met deze brief informeren wij u over werkzaamheden die buiten de reguliere werktijden van 07.00 tot 19.00 uur op het bouwterrein van het Onderwijs- en Cultuurcomplex (OCC) gaan plaatsvinden. Wij hebben hiervoor een vergunning moeten aanvragen bij de gemeente en deze is inmiddels verleend.

Wat gaan we doen?

Het betreft het storten en afwerken van de nieuwe -1 vloer van de Turfmarkt parkeergarage. Voor het storten van de vloer zal  er vanaf 06.30 uur transport  plaatsvinden. Direct na het storten moet de keldervloer machinaal afgewerkt worden, ook wel vlinderen genoemd. Het afwerken van de vloer is afhankelijk van de mate waarin het beton aan de oppervlakte is uitgehard. Deze verharding  is sterk afhankelijk van de weersomstandigheden en hierdoor  is het erg lastig te bepalen wanneer de werkzaamheden zijn afgerond. Dit betekent dat wij ’s avonds en mogelijk tot iets voor middernacht door moeten werken om de klus te klaren. Helaas is de overlast van geluid en verlichting van het werkgebied niet te voorkomen. Wij vragen uw begrip hiervoor.

Wanneer worden de werkzaamheden uitgevoerd?

De werkzaamheden vinden plaats op dinsdag 20 maart en woensdag 28 maart. Wij doen ons uiterste best de vlinderactiviteiten zo snel mogelijk af te ronden, zodat de overlast beperkt blijft. Tijdens deze werkzaamheden zijn wij bereikbaar via info@cadanz.nl. Ook voor vragen over dit schrijven of opmerkingen met betrekken tot de bouw van het OCC mag u contact met ons opnemen via dit mailadres.

Blijf op de hoogte!

Ontvang het laatste nieuws over dit project