icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Bouwcombinatie

Nieuws · 10 juli 2019

Update werkzaamheden juli

Amare

occ-juli

In deze update leest u welke activiteiten in juli worden uitgevoerd op de bouwplaats van het Onderwijs- en Cultuurcomplex (OCC) aan het Spuiplein.

Constructie

Inmiddels zijn de afbouwwerkzaamheden gestart in de ensemblezaal, zo wordt o.a. de theatertechniek aangebracht en zijn de eerste akoestische voorzieningen zichtbaar op het plafond. Ook in de concertzaal worden voorbereidingen getroffen voor de theatertechniek en akoestiek. Daarnaast zijn hier de installatiewerkzaamheden in volle gang. Het dak van de repetitiezaal wordt deze maand gestort. En in de theaterzaal wordt de houten tribune gemonteerd, waardoor je al een goed beeld krijgt van het eindresultaat. De foyer krijgt vorm door de eerste trappen die zijn geplaatst. Wie goed kijkt ziet de gevel groeien en door de chique elementen krijgt het gebouw steeds meer uitstraling. De beglazing die wordt in verschillende fases aangebracht, dit zorgt ervoor dat we eind dit jaar wind- en waterdicht kunnen werken.

’s Avonds bevoorraden ter voorkoming van opstoppingen

De komende maand starten we nog niet met het ‘s avonds bevoorraden. Voordat dit van start gaat, brengen we u hiervan op de hoogte.

Halfjaarlijkse timelapse

Tijdens de bouw van het OCC wordt ieder half jaar een timelapse film gemonteerd. Hierin kunt u het verloop van de bouwwerkzaamheden zien. De nieuwe film van januari-juni 2019 kunt u hier bekijken.

Blijf op de hoogte!

Ontvang het laatste nieuws over dit project