Zoeken
ommerenpark-05aangepast.jpg

Van Ommerenpark

48 zorgunits en 98 huurappartementen

Boele & van Eesteren realiseerde een 'turn-key'-project van 98 luxe seniorenappartementen en een verzorgingshuis met 48 zorgunits inclusief een parkeergarage en diverse gemeenschappelijke voorzieningen zoals een restaurant, winkel en bibliotheek.

ommerenpark-01.jpg

Rust en Vreugd

In opdracht van de Wilhelmina Alida Stichting is op het statige landgoed 'Rust en Vreugd' door Boele & van Eesteren het project Van Ommerenpark gerealiseerd. Van Ommerenpark bevindt zich op dat deel van het landgoed waar het fabrieksterrein van melkproducent Campina/Menken was gesitueerd. 

'Turn-key' - project

Het Turn-key project naar ontwerp van EGM architecten, omvat 98 luxe seniorenappartementen en een verzorgingshuis met 48 zorgunits. De vier gebouwen zijn op de begane grond met elkaar verbonden. In de verbindende laagbouw bevinden zich alle gemeenschappelijke voorzieningen, zoals een restaurant, lounge, internetcafé, bibliotheek, winkel, kapper, pedicure, arts en fysiotherapieruimte, logeerkamers en kantoorruimten. Onder het gehele complex bevindt zich een parkeergarage voor de auto's van de bewoners. Tevens bevinden zich hier de bergingen, de installatie componenten van de woningen en de algemene ruimten. De kwalitatief hoogwaardige huurappartementen variëren in oppervlakte van 85 tot 235 m2. De appartementen op de bovenste lagen zijn vormgegeven als zogenaamde patio woningen.