Zoeken
2291096.jpg

Parkrijk - Fase 4

21 woningen

In Parkrijk -fase 4 zijn 21 woningen gebouwd. Het plan kent twee woningtypes: 10 stadsvilla’s en 11 hofwoningen. Deze typen verschillen in woonoppervlak en uitstraling. De statige stadsvilla’s worden gekenmerkt door hun individuele architectuur en diverse kleuren metselwerk.

1907176.jpg

Duurzaam & energieneutraal

De hofwoningen worden in twee korte woningblokken gebouwd. Ook hier zijn de gevels voorzien van bijzondere details zoals een andere kap of een andere kleur gevelsteen. Tussen Delft en Rijswijk wordt een duurzame, energie neutrale woonwijk gerealiseerd: RijswijkBuiten. Het tweede deelgebied dat van start gaat is 't Haantje, Boele & van Eesteren creëert hier Parkrijk. Gelegen naast Sion en aan de voet van het Wilhelminapark vormt Parkrijk de perfecte combinatie tussen buiten wonen en stedelijk wonen.

Rijswijkbuiten

Binnen RijswijkBuiten staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Door onder andere het gebruik van een warmtepomp en zonnepanelen zijn de woningen zeer duurzaam en voorbereid op de toekomst. De realisatie van de woningen uit Parkrijk- Fase 4 is in mei 2019 afgerond.

Lees meer over RijswijkBuiten in ons visieboek